Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombeczka

ELEKTRYZUJĄCA SEKSPRZYGODA -POCZĄTEK I KONIEC JEDNEGO WIECZORA

Polecane posty

Gość bombeczka

Interesuje mnie czy miałyście erotyczną przygodę która rozpoczęła się przypadkiem np. w miejscu publicznym. Ja miałam taką oto przygodę: byłam sama na koncercie i był straszny ścisk :) I nagle jak był wolniejszy kawałek poczułam że jakiś facet przytula mi się do plecków i strasznie mnie to podnieciło - czułam jego zapach i czułam ciało przylegające do mojego ale nie miałam odwagio spojrzeć na niego. Po chwili on wyczuł ze mnie to podnieca i strasznie mnie przycisnął do siebie i dotykał moich piersi. I tak przez jakieś 10 minut się przytulaliśmy i obmacywaliśmy :) Później zacząl mnie całowac po szyi ale się opanowałam i odeszłam a on mnie nie zatrzymywał :) Dziwne...byłam troszke pijana ale i tak miło to wspominam :) Ktoś przezył coś takiego?

Gość bombeczka
Troszeczke tak :) ale miałam blokadę :)Z 2 strony to był zupełnie obcy człowiek, nawet nie widziałam jego twarzy :) Pozostało mi to jednak w główce bo często teraz mam taką fantazję z ciągiem dalszym ;)

Gość brzydula nie do wziecia
hehe...bardzo podneicajace.. Ja chyba tez bym dala poniesc sie chwili i dala sie pomacac,ale nic wiecej:)to strasznie podniecajace... A jeszcze gdyby zrobila to jakas inna dziewczyna..mhmmm..

Gość KAROL-INA
ja tak miałam byłam kiedś na dyskotece,tańczyłam na środku parkietu,na podeście z innymi ludźmi,nagle oczułam jak ktoś łapie mnie za biodra...zaczęłam kręcić pupą,a jeo ręce powędrowaly do moich piersi,pozniej pod bluzkę,ciepły oddech na szyi odwrócilam się moj błąd zobaczyłam chłopaczka mającego 17-18 lat świntuch!!!!!!!!!!!!! poczułam się jak pedofilka :(

Gość ulalalas
ulala a ciekawe co na to panowie? czy normalny facet zaryzykowalby taką akcje? a jakby dostal liscia? :D

Zaryzykowalbym. Bezwzględnie! :D Jak mawiał pewien przedwojenny oficer: można dostać w twarz, ale częściej \"co innego\" ;) ... co jak widać powyżej, Szanowne Panie poniekąd potwierdzacie :)

Gość moze bloga załóz
bo widzę,ze lubisz sie dzielic z głupim swiatem swa madrością🖐️

Gość dyziek
jest ryzyko, jest zabawa :-)

Gość walenie na raz
Enrico obrzydziłeś cały topik :( teraz już nikt nie zechce sie podzielić podniecającą przygodą :P

Gość ulla la
a ja mialam tez dawno temu przygode. Starówka, miła knajpka, ciepla noc majowa. Znajomy przyprowadzil kolegę, bardzo fajnego kolegę ;) Zaczelismy przez duzy stól ze sobą rozmawiac: studia, praca i inne zwyczajne tematy. Miło i kulturalnie. Zeby sie nie przekrzykiwac kolega przesiadł sie blizej mnie, i znowu rozmowa: kino, polityka, wszystkiego po trochu...Wstałam, sięgnełam do popielniczki( musialo byc dawno temu, skoro jeszcze paliłam) i usiadłam...na jego dłoni. On dalej rozmawiając, jakby nigdy nic, otwierał i zamykal dłon, rewelacyjnie mnie pieszcząc. Siedzielismy przy scianie, przed nami gruba drewniana ława, wiec nikt nic nie mógl podejrzewac. W koncu poszlismy sie niby przewietrzyc i tak siedzielismy na murku bez słowa, wpatrzeni w panoramę miasta. On oparty o scianę, z nogami po obu stronach murku, ja tylem do niego, w podobnej pozie. Calowal mnie po szyi, objąl rekami, gładzil piersi i brzuch. Potem usiadl tak, ze nogi opierał na murku ( zaslaniając tym samym, to co robi) i rękę wlozyl pod moje spodnie i delikatnie piescil mnie przez bielizne. Dookola ludzie, turysci, my w lekkim pólmroku, ale na widoku. Mój pierwszy i ostatni publiczny orgazm:)

Z całego serca życzę zatem, by nie był on jednak ostatnim ;) Życie publiczne ostatnio modne jest bardzo i trendy niesłychanie ;)

Gość _dżoana_
ja również prawie coś takiego przeżyłam,byłam na koncercie i wszyscy bawili się doskonale,był straszny tłok,tak że rzeczywiście jeden na drugim prawie stał.. za mną był mężczyzna około 40lat,najpierw usmiechaliśmy się do siebie jak to na koncertach bywa-luźna atmosfewra,troszke piwka.. w pewnym momencie przywarł do mnie z tyłu i był jeszcze bliżej niż wcześniej,poczułam na sobie jego męskość,wcześniej jak mnie tylko lekko dotknął przypadkowo bardzo mnie to podniecało.. moze dlatego iż to był nieznajomy, znajomi byli obok.. w pewnym momencie chwycił mnie w biodrach i jedną rękę wsunął pod spódniczkę, no i cóż..teraz wstyd się przyznac ale zrobił mi dobrze,trwało to baaardzo szybko i nie wiem,czy to ze mną jest coś nie tak..ale na samą myśl o tym,robi mi się ciepło...i wilgotno czy jestem jakaś nienormalna???

Gość _dżoana_
uff bo wiesz już zaczęłam się ciut martwić nigdy nikomu o tym nie powiedziałam chciałabym tak jeszcze coś tak podniecającego przeżyć...chyba ..

Gość dziwne to jest bo
ja cale zycie szukalem dziewczyny i zawsze one ode mnie uciekaly, bo myslaly ze zalezy mi na ich ciele a nie na nich, ze tez ja nie spotkalem jakiejs napalonej laski tylko jakies dziwne dziewczyny, slyszalem wiele razy ze niektorzy na 1 spotkaniu uprawiali seks, a ja nie zdazylem sie zapoznac a dziewczyna uciekla i do dzis jestem prawiczkiem, co robic? dlaczego jedni biora to co chca i dostaja to od dziewczyn a inni nie?

Gość karolcia24
Ostnianio jechałam przez całą Polskę nocnym pociągiem, kuszetką. W przedziale ze mną jechała przez całą podróż jedna tylko 1 osoba - niewiele ode mnie starszy facet. Bardzo sympatyczny, rozmowny, szybko nawiązaliśmy kontakt. Gadaliśmy chyba do 3 w nocy. I w pewnym memencie zaczęliśmy - od żartów i wygłupów - schodzić na coraz intymniejsze tematy. Było ciemno, przedział zamknięty, my sami...no i tak nagle zrobiło się 'erotycznie'. Aż iskrzyło w powietrzu. 'Jakoś tak wyszło':) że znaleźliśmy się nagle na jendej kanapce i zaczął mnie dotykać - po brzuchu, potem piersiach, włożył rękę w spodnie. Byłam strasznie gorąca, on też. Tyle że nagle dotarło do mnie, że w końcu to nie film ani fantazja erotyczna, jestem z obcym facetem, może chorym, może agresywnym, zamknięta w jednym przedziale, pociąg tak głośno jechał, że żadnego krzyku nikt by nie usłyszał. Rozsądek zwyciężył...ale chwila przyjemności pozostała:)

Gość _dżoana_
a on nie nalegał??

Jechałam raz zatłoczonym autobusem i poczułam, że ktoś stojący z tyłu ociera sie o moje pośladki (miałam na sobie obcisłe spodnie). Miał erekcję, a ja poczułam się bardzo podniecona i jeszcze bardziej wypięłam pośladki w jego stronę. W którymś momencie złapał mnie za biodra, mocno przycisnął i chyba się spuścił. Na następnym przystanku wysiadł, ujrzałam tylko wysoką sylwetkę. A ja zostałam taka rozbudzona.

Gość taka sobiem jedna
wlasnie to jest najgorsze ze jak czujesz na sobie peniska obcego faceta i jestes podniecona to nie mozesz sie opanowac i wypinasz sie :D tez tak mialam ale najpierw zerknelam jak wyglada :D w autobusie to bylo :) mile przezycie :P chyba najbardziej podniecajace jest to ze masz wrazenie ze ktos to moze zobaczyc lub ze to widzi :)

Gość merlin3232
Moja przygoda wydarzyla sie tego lata. Wracalem autobusem z wycieczki z Florencji. Autobus byl dosyc pelny, siedzialem w jego tylnej czesci a obok mnie mloda brunetka, miala moze z 19 lat, nie wiecej. Jej rodzice siedzieli przed nami. Podroz przebiegala calkiem normalnie, na rozmowie o wszystkim i niczym, czas mijal i zblizala sie noc. Poznym wieczorem, gdy kierowca zatrzymal autobus na jakims parkingu z restauracja, poczulem reke na moim udzie. Dziewczyna wstajac z siedzenia podparla sie poprostu, przynajmniej taka byla moja pierwsza mysl. Nie zwrocilem na to wielkiej uwagi, chociaz zdziwilem sie, bo przeciez mogla wstac normalnie, nie byla przeciez 80-letnia staruszka. Po przerwie wrocilem na moje siedzenie, a za mna ona. Usmiechnela sie do mnie i gdy siadala, to znow poczulem jej dlon na moim udzie, tyle ze nie bylo to juz podparcie sie, ale dosyc przyjemne dotkniecie otwarta dlonia, ktora przesunela sie po moim udzie w gore. Zaczalem sie zastanawiac co to mialo byc i postanowilem sprawdzic ta sytuacje, przypadek czy nie? Polozylem wiec moja dlon obok siebie tak, ze dotykalem boku jej uda. W autobusie bylo dosyc ciemno i raczej chlodno, moja sasiadka okryla sie swoja jeansowa kurtka, oparla sie o mnie, a jej dlon wyladowala na mojej nodze. przypadek??? Postanowilem zaryzykowac.... Objalem jej dlon moja i zaczalem ja piescic. To nie byl przypadek, odwzajemnila delikatny taniec dloni. Nie mam 19 lat, ale czulem, ze moje serce bije mocniej, sytuacja byla niecodzienna, jej rodzice tuz obok nas, ciemno, cichutko gra muzyka z radia. Postawilem wszystko na jedna karte.... Tym razem ja dotknalem jej uda przez jeansowe spodnie. Powolutku przesuwalem moja dlon, pieszczac jej udo, przesunalem reke po jej biodrze i powedrowalem wyzej, pod jej kurtke. Gdy dotknalem jej piersi przez bluzke, poczulem jak przeszedl przez nia maly dreszcz. Zaczalem ja glaskac, a jednoczesnie odpinajac 2 guziki jej bluzki. Wsunalem reke pod material i dotknalem ja przez stanik. Dziewczyna przysunela sie mocniej do mnie i zaczela glaskac moje udo. Osmielony jej reakcja wlozylem moja dlon pod jej stanik i zaczalem piescic jej naga piers, bawiac sie jej sutkiem. W tej samej chwili poczulem jak jej palce posuwaly sie w kierunku mojego przyrodzenia. Mojego podniecenie wzrastalo z kazdym dotknieciem jej palcow, ugniatala mnie reka przez spodnie. W tym czasie draznilem delikatnie sutek jej piersi, , bawilem sie jej duzymi piersiami, ciagle uwazajac aby nie zwrocic uwagi jej spiacych rodzicow. Mijaly minuty przy cichutkiej erotycznej zabawie, dlugie i namietne, az nadszedl moment, w ktorym przekroczylismy granice naszej wytrzymalosci. Zaczal sie moj orgazm pod ugniatajaca dlonia mojej 19-letniej turystki. Moje palce znalazly sie miedzy jej udami i zaczalem pocierac mocno ale i delikatnie jej intymne miejsce. Szczytowala po krotkiej chwili, dlugo i cichutko..... Nad ranem rozstalismy sie, nigdy jej juz nie spotkam.

Gość bombeczka
coraz ciekawsze opowiastki :) dawac wiecej!

Gość bombeczka*
Przy odpowiedniej stymulacji na pewno :P

Gość bombeczka*
To raczej żaróweczka ostrzegawcza :P przed Twoimi netowymi feromonami :D

Ja już w piżamce do snu się szykuję ;) Mam tylko nadzieję, że żadnych wybuchowych snów mieć nie będę. Feromonów żadnych nie roztaczam, najwyżej mydła zapach. Dobranoc.

Gość bombeczka*
W takim razie dobranoc :) Też chciałabym się połozyć lecz niestety musze popracować :) A zapach mydełka na męskim ciele jest mniam :)