Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombeczka

ELEKTRYZUJĄCA SEKSPRZYGODA -POCZĄTEK I KONIEC JEDNEGO WIECZORA

Polecane posty

Gość karolcia24
bombeczka...a nie uważasz, że czasem fajniej jest pofantazjować 'co by było' niż zrobić to i się rozczarować?

Zawsze jak czytam takie historie to później mam fantazje :) Wiem jednak że nie byłabym zdolna do czegoś takiego :) Choć nie mówie tego tak na 100% bo jeśli spotkałabym wymarzonego mężczyznę (pod względem wyglądu i oddziaływania na moje ciało i zmysły) to nie wiem czy bym się oparła i oburzyła gdyby mnie dotknął ;) Na szczęście takie rzeczy rzadko sie zdarzają...Nawet Syrenom :P

Gość oho hohoh
Mnie najbardziej urzekła opowieść Merlina :P Widać że chłopak starał sie opisać to językiem literackim :P opowiadanko ;)

Gość oho hohoh
a tak w ogole to spiżdżaj stąd :P nie chcemy tu autorytetów moralnych :P

Karolcia24/ jestem calkowicie za fantazja, chociaz czasami warto i zaryzykowac, no coz rozczarowac mozna sie zawsze... Oho hohoh/ nie jestem literatem, to zycie jest czasami literackie, a takie przygody zdarzaja sie duzo czesciej anizeli moglibysmy przypuszczac.

Gość no no no no
nikt nic nie opowie?

Gość bombeczka**
Karolciu chyba masz rację :) Lepiej sobie chyba pofantazjowac :) na pewno bezpieczniej :) Mi się taka akcja zdarzyła tylko raz na tym koncercie i to jak miałam 17 lat :D czyli dawno temu ;) Teraz na pewno bym sobie na takie coś nie pozwooliła :) Ale fantazje pozostały :) i to mi sie podoba! Nosz cholera drugi loncik musze zapalać bo ktoś mi nicki kradnie :D :PMoże to ten OrVange czy jakoś tak specjalnie mi rezerwuje nicki żebym się samozapalała :P

Gość no to....
opowiesz nam o tym koncercie?

Gość bombeczka**
opowiedzialam w 1 poscie :P ale tak bez literackiego polotu :(

Gość meggi17
kiedys bylam na imprezie poszlismy na domówke do znajomego lezelismy blisko siebie bylam nietykalna facet mnie krecil niesamowicie ja niedopuszczałam sexu.Przystojniaczek delikatnie sciągnał mi podkolanówkę...i to było totally sexy nic sie nie wydarzylo ale nie zapomne tego do dzis :)