Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja niestety tak

Przejmujecie się tym co ludzie powiedzą?

Polecane posty

Gość ja niestety tak

Załóżmy, że przez kilka lat robiliście coś z czego byliście znani (np. wstawanie o określonej godzinie lub jakiś w jakiś charakterystyczny sposób ubieraliście się itp.), a potem postanawiacie to zmienić (bo np. źle Wam z tymi nawykami). Czy łatwo przychodzą Wam różne zmiany? Czy nie boicie się, że ktoś będzie Was wyśmiewał, że postanowiliście coś zmienić? Ja bardzo boję się wyśmiania - dlatego mam strasze opory przed wszelkimi zmianami.

Gość mucha lala
absolutnie nie przejmuje sie tym co ludzie powiedzia.Mam zwyczaj chodzic w bardzo krotkich spudniczkach i co poniektorzy mowia o mnie dziwka choc wcale tak ni jest ale mam ich za przeproszeniem gdzies bo to moja sprawa i dobrze mi z tym

Gość u mnie to zależy
jacy ludzie mi będą coś mówić. Jak mądrzejsi i bardziej doświadczeni ode mnie - to przemyśle sobie co mówią, ale jak ktoś, o kim wiem że nie jest dla mnie życzliowy - absolutnie...

Gość zimna jak lód
Nie robie niczego czego moglabym się wstydzić więc zawsze moze sie trefic człowiek ktory mnie obgada oczerni nie chcę o tym nawet mysleć bo i po co żyje z wola boską

Gość ja niestety tak
do mucha lala No tak, ale gdybyś w końcu przestała chodzić w tych krótkich spódniczkach, to nie bałabyś się, że ludzie znowu by cię obgadywali, że w końcu zmądrzałaś itp?

Gość Nie rozumiem ciebie ...
Zmieniasz swoje przyzwyczajenia i zaraz z tego robisz sensację, naokoło wszystkim opowiadasz, wybacz ale to smieszne ... Jak chodzi o ubiór to moda się zmienia, więc chyba nie chodzisz ubrana ciągle tak samo :)

Gość ja niestety tak
Nie opowiadam wszystkim naokoło. Sami widzą :-O

Gość ja niestety tak
Najchętniej ukryłbym się gdzieś, żeby nikt mnie nie widział.

Gość Ramojana
ja niestety tak - hmm ludzie zawsze beda krytykowac. A kierowanie sie w zyciu tym "czy ktos mi obrobi tylek" to najglupsze co mozesz robic. Ty decydujesz o swoim zyciu, a nie jakies plotkary. Masz ochote zmienic styl ubierania- to zmieniaj - oczywiscie pod warunkiem,ze tego chcesz, a nie jest zmiana pod wplywem kogos. Bo wyczuwam jakas niepewnosc...

Gość ja niestety tak
Tu nie chodzi o styl ubierania. Tu chodzi o całe moje życie :-O

Gość jedyna mądra rada i dobry
sposob to MIEJ W DUPIE ZDANIE INNYH!!!!!

Gość ja niestety tak
Ale jak to zrobić?