Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dave2244

jak do niej dotrzec... ??

Polecane posty

chyba nie da sie juz :( ponad rok temu poznalem sporo mlodsza dziewczyne od siebie... spotykalismy sie, bylo sporo rozmow na gg i ogolnie bylo ok... po 3 miesiacach cos czuc zaczalem do niej i czuje to do teraz ale juz ze soba nie rozmawiamy wogole... bo ona sie nie odzywa - nie chce kontaktow utrzymywac... :( doskonale sie rozumielismy itp... z czego moze wynikac takie zachowanie... z niedojrzalosci emocjonalnej ?? sam nie wiem... fakt jest mloda osoba (17-tu lat nie ma) ale przez prawie 4 miesiace bylo super naprawde sie rozumielismy ze soba... a teraz juz tego nie ma, a ja zapomniec nie potrafie... ehh...

Gość a jeśli coś złego jej sie
stało, na przykład była w szpitalu i nie mogła się z Tobą kontaktować? A jak wróciła to się okazało, że brak maili od ciebie, więc dała sobie spokój? No bo w końcu po co jej facet który nawet się nie zatroszczy w chorobie?

kiedys poznalam fajnego faceta,wprawdzie na oczy nigdy sie nie widzielismy.byly to internetowe rozmowy.poznalam go przed jego stalym wyjazdem do Irlandii.pisalismy ze soba kiedy sie pakowal, kiedy sie spakowal,pozniej juz bedac w Irlandii pisal co u niego.mielismy codzienny kontakt.nadeszly wakacje,ja wyjechalam na 2 miesiace,weszlam 2 razy na internet.napisalam mu 2 maile co u mnie itd,postanowilam ze jak wroce do polski z wakacji to mu dokladniej opisze jak bylo.....Minely 2 miesiace.wrocilam do Polski.odpalam komputer, wchodze na poczte .Jest !!! mail od niego...czytam i jednak to nie jego slowa.napisala jego matka... .poinformowala wszystkich ktorych mial na liscie kontaktow o pogrzebie syna :( wypadek samochodowy.zmarl w szpitalu.teraz mam kontakt z jego mama a ona czuje przez to bliskosc syna...