Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze Was o szybka odpowiedz

Czy ktoras z Was miala lub ma podrobe 5 colours Diora- cienie

Polecane posty

czasami podróbka mimo wszystko jest dosyć dobra- Interesuja mnie cienie 5 colours Diora w odcieniach fioletu ( jak dla mnie idealnie dobrane odcienie ) ale boje sie, ze wydam 30 zl na cos, co ma zero jakości. Mimo wszystko kosmetyk wyglada baaardzo podobnie- ma ladne eleganckie opakowanie...wiec nawet nie oszukujac sie moznaby miec takie podrobione cacko- jezeli cienie byłyby ok. Niedawno dostałam od kolezanki podrobe blyszczyka Star Glossa z Lancome- i z jednej strony przykro mi to mowic- bo kupowalam nie raz orginaly w Sephorze czy Douglasie- ale ten blyszczyk jest rewelacyjny- ma gestrza ale w ogole nie klejącą sie konsystencje i jest niezwykle trwały i lśniacy- a ja zjadam blyszczyki TOTALNY ZASKOK!!!

prosze Was please:)

Gość polunia
Ja kupowalam oryginalne te cienie i byly super,a raz ktos mnie oszukal i kupilam podrobke i po prostu wyrzucilam.Lepiej kupic jakies tansze np.inglot bo są lepsze niz tamte.Jak uslyszalam te podrobki produkują nie wiadomo z czego moja kolezanka dostala uczulenia od takich kosmetykow.Ale zrobisz jak zechcesz to tylko moja opinia.