Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarka55

anty cellulit

Polecane posty

juz jedna, no pomozcie dziewczynki kochane, 1 mail i jedna rejestracja:-) bedziemy wiedzialy co i jak

Gratulacje, 10 z zaproszonych przez Ciebie przyjaciółek zarejestrowało sie już w portalu www.GoodByecellulite.pl. w przeciągu 14 dni wyślemy do Ciebie innowacyjny produkt - Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA body. TAKA JEST TRESC DOSTALAM PRZED CHILA, SZKODA ZE NIE CHCOALYSCIE POMOC:-)

Gość Monika_Wiktoria
dla mnie brakuje 3 osob,wiec moze ktoras chcialaby mi pomoc? ps.moja kolezanka dostala zel juz po tygodniu :)

Gość ja też chce kremik
ja podaje maila bochce dostać kremik za darmo agusia1975Qo2,pl

ja tez ja tez ajvika@interia.pl wyslijcie mi zaproszenie :) jestem maniaczka takich specyfików:P

Gość wyslane
wyslalam :)

Gość zosha
Hej szukam miejsca w wawie, gdzie dokonują zabiegu lipozy.Znalazlam w wyszukiwarce gabinet gdzie robią to za 1000-2000pln. Pomóżcie!!

Gość gingers1
czy ja tez moglabym prosic o zaproszenie ?? kingaa_89@o2.pl będę czekać :)

Gość Ja tez chce taki kremik
Mi tez mogl by ktos wyslac to zaproszonko?

Gość Zuzanek
Hej, a ja polecam inneov-cellulit, naprawdę super preparat, zresztą o jego własciwościach dowiedziałam się na sieci. Przede wszystkim pije się go, a nie wmasowuje, cojest bardzo wygodne. Własnie zaczynam trzeci miesiąc kuracji i chyba po raz pierwszy w tym roku rozbiorę się bez wstydu. Niestety, poniosłam też pewne "straty" w związku z walką z cellulitem - odstawiłam ukochaną kawkę i słodycze, ale jak przymierzam mój strój kąpielowy,to czuję, że było warto.

Gość Lipido
Wiesz co Zuzanek, właśnie zastanawiałam się nad inneov, bo tak ostatnio wiele o tym pozytywnych opinii słyszę, także w sieci, że żaden kremik mnie już nie interesuje, a na kurację w gabinecie kosmetycznym nie mam kasy. Cena jest ok, jak na zapowiadane efekty, podobno to to jest truskawkowe, wiec dla mnie git bo akurat sie sezon zaczął :) no i podobno cellulit nie wraca po tym, jak się człowiek z dietą i ćwiczeniami nadal pilnuje :) A co, polecasz bo już masz może za sobą taką kurację ? Daj znać, jeśli tak, bo umieram z ciekawości :)

Gość Lipido
Upps, sorki, coś nie doczytałam, że jesteś w trakcie :) Powiedz, jak to sie pije, czy te truskawy są znośne ?

Gość Niunia 16
dora_s1@o2.pl, ale jak to jakas podpucha to...

Gość Olala25
Lipido, no własnie skończyłam drugi miesiąc kuracji i zaczynam trzeci. Smak taki sobie, chociaz za truskawkami przepadam, ale wiesz, jak widzisz efekty, to wszystko da się wypić. O wiele lepiej smakuje mocno schłodzone. Na początku dziwił mnie osad, ale jak poszperałam w sieci to okazalo się,ze to normalne. A efekty, mogę tylko WOW powiedzieć. Przede wszystkim opona na brzuchu wyraźnie mi spadła - jestem po dwoch ciążach i miałam już podejrzenie, że będę z nią związana na zawsze, a tu proszę. Właściwie to efekty widać wszędzie. Niewątpliwie przyczyniły się też do tego ograniczenie w jedzeniu i piciu i zmiana diety. Mam nadzieję, ze wytrwam na tym zdrowym żywieniu dłużej, bo nie zamierzam już dopuścic do takiego zaniedbania ciała. Jak masz jakieś pytania, to pisz, chętnie odpowiem.

Gość Zuzanek
Lipido, moja siostra siedziała w necie - Olala25 i nie zauważyłam, że juz coś zdążyła napisać, więc nie zmieniłam nicka, ale to ja Zuzanek. Pozdrawiam

Gość malutenkaaaaaaa
Ja tez chcem mieć ten żelik..... oto moj mail jakby ktos mogł mi wyslac owe zaproszenie...z gory dziekuje... :* patrycjach@vp.pl

ja też chcę sie pozbyć cellulitu a mam go mnostwo od pół roku chodze codzienie, tak tak co dziennie na basen, wcieram różne olejki ze sklepu, łylam pastylki na cellulita i troszkę go ubyło. Ubyło mi 10 kilo w pół roku ale cellulit dalej mam, feeee ja też chcę żel z nivea!!! mywy@poczta.fm pomożecie?? pozdrawiam

Hej to znowu ja, a czy któraś z koleżanek uzywała może takiej niebiesko-zielonej maści zakupionej na allegro? cellulit STOP? były jakieś efekty?