Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczciwy pracodawca

POSZUKUJE PRACOWNIC !!!

Polecane posty

Gość uczciwy pracodawca

Oczekujemy: -ust angeliny jolie -nóg Carmen Electry -krocza Jeniffer Love Hevit -piersi Caprice Bourret -nienagannej dykcji -obrotności Pana Samochodzika -IQ nieprzekraczającego 60pkt -najlepiej blond włosów -braku alergi na latex - wiek między 18- 35lat Oferujemy: -prace w szybko rozwijającej sie firmie -atrakcyjne zarobki ( ok 80zł od " podpisanej umowy") -służbowy samochód ( daewoo matiz) -telefon służbowy ( abonament dla firm) -kompleksowe zaopatrzenie w wyroby latexowe -możliwe załatwienie osobistego szofera. Praca jest mobilna- bez stałego miejsca pracy. Za dobre osiągi w " podpisywaniu umów" oferujemy premie uznaniową ok 10 000zł Na chwile obecną potrzebujemy około 20-30 kobiet. Jeśli byłby ktos zainteresowany to prosze pisać na forum i podać maila, napewno sie odezwiemy. Możliwy jest też wyjazd do pracy za granicę- na podobnych warunkach. kontakt pod mailem: zpawel1@wp.pl

Gość ja dymianow
ja chce żywy z tego nie wyjdziesz

Gość ja dymianow
zapraszam na dział poznajmy się na tema t gdanszczanie gdańszczanki dymianow zaprasza na ognisko ps ignorowac polskich osłów którzy podaja sie za mnie i urzywają słów wulgarnych prawdziwy dymianow ich nie urzywa to tylko ten polak durak

Gość bo prawdziwy Polak
pisze używa, a nie urzywa :-0 w ogóle to spierdalaj!!!!

Gość kumpel z rosji
jesteś nikim bo nie powiesz mi tego jak mnie spotkasz na żywo polaczku kolejny ale cie poczęstuje kiełbaską jak do mnie przyjedziesz znaczy sie do dymianowa na ognisko