she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 boje sie...uprawialam petting z chlopakiem....i normalnie dostalam okres 2 tygodnie pozniej...nie bylo wytrysku.....ale teraz nagle zaczynaja mi sie jakies glupie objawy pojawiac:( czy to mozliwe zeby to byla ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak nic jesteś w ciąży 0 Napisano Październik 22, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 =/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Październik 22, 2006 :) nr 2 ale mam cicha nadzieje ze to tylko prowokacjA :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 to jest prowokacja =/ na tym forum nawet nie mozna pytac zeby sie dowiadywac wiecej !! bo od razu albo zjada czlowieka albo beda sie smiac to do cholery wszyscy chodzmy do lozka bez zabezpieczen i bez swiadomosci co mzoe potem byc..niektore laski od rasu wola sex a ja wole najpierw poznac cialo chlopaka i stad moje pytanie ale nie martwcie sie juz o to nie zapytam... moze jest jakies inne milsze forum :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Październik 22, 2006 wzruszylam sie, serio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 taka prawda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak niby przez ten petting Napisano Październik 22, 2006 mialabys zajs w ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 nie wiem no moze byl ten plyn....i chwila nieostroznosci.... ale potem normalnei dostalam okres.....chcialam tylko spytac zeby byc o to doswiadczenie madrzejsza ale widze ze nie powinnam byla tu pisac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Październik 22, 2006 o jakie doswiadczenie chcesz byc madrezjsza kobieto??? dlaczego nie pytasz czy przez pocalunke mozesz zajsc w ciaze?? tez bedziesz madrezjsz o takie nietuypowe doswiadczenie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 dopra nie odpowiadajcie na ten post bo tak glupio piszecie ze mozna sie załamac....widac ze pomagacie zdesperowanym wiec wyobraz sobie ze jestem mloda ze odwazy;lam sie na takie cos pierwszy raz i nic o tym nie wiem..... chce zebyscie mi pomogli ale widac niedoswiadczei ludzie oraz mlodzi maja malo do powiedzenia w tyms wiecie i na tym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej sorry ale podczas Napisano Październik 22, 2006 pettingu nie wkada sie go tam gdzie mozna zajsc w ciaze - masz pretensje ze nikt ci nie chce odpowiedziec normalnie bo na takie glupie pytanie sie nie da !! spytaj jeszcze czy jak spisz z kims w jednym lozku to moze tez mozna zajsc w ciaze o moj boze !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Październik 22, 2006 nie ma szans na CIĄŻE NIE MA. Weź głęboki oddech i w ogóle się nie zamartwiaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 poprostu chcialam spytac czy przez to mzona zajsc w ciaze i pragnelam takiej odpowiedzo: tak lub nie .... tylke mnei interesowalo..czy to za duzy wysilek zeby napisac albo ten trzyliterowy wyraz albo ten drugi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Październik 22, 2006 chodzi po prostu o to ze jestes jakas 130 osobą ktora zadaje takie pytanie (juz nieistotny jest poziom tego pytania :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 i takich ludzi jak Bongo Bongo sobie cenie:):*:*:* dlatego ze normalnie potrafia odpowiedziec na pytanie i jesce dodac otuchy:):) dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 przepraszam ze tak anskoczylam:):) wiem chloe ze zadaja setki osob to pytanie ale poprostu ja spanikowalam :( strasznie sobie wkrecam neiktore rzeczy i niemam z kim o tym porozmawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Październik 22, 2006 no dobra tam, ale każdy z nas ma czasem jazdy które są beznadziejnie bezsensowne i chce po prostu usłyszeć coś dobrego.. ja dziewczynę rozumiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 no to fakt:P sa rozne jazdy:):) dziekuje z gory:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Październik 22, 2006 tylko widzisz teraz ktos o nicku bajo bongo ci odpowiedzia i dodal otuchy, wiec ty za kilka dni znowu pojdziesz z chlopakiem do lozka i zaloze sie ze zalozysz kolejny tego typu topik ( pewnie pod innym nickiem ) ale zalozysz :D zeganm i do nastepnej pogawedki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiara 0 Napisano Październik 22, 2006 Ile Ty masz lat?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 nie pojde...bo zaluje ze wogole petting sie odbył...... z nim tego w zyciu nie zrobie...okazał sie palantem:/:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 18 a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Październik 22, 2006 kurcze zyjemy w takim podłym kraju , chociaż tu można by być dla siebie odrobinę życzliwym.. a nie z góry człowieka oceniają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 zgadzam sie i pewnie zaraz mi ktos powie\" laskaaa ty masz 18 lat i jeszcze seksu nei uprawialas? a ja powiem - tak poniewaz mi sie do tego nie spieszylo\" i zaraz bedzie ze 18 lat i niedoswiadczona..ale nigdy nei myslałam ze tak szybko zaczne nawet petting z chlopakiem...dla mnie liczy sie cos innego niz takie rzeczy...jestem barzdiej romantyczka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiara 0 Napisano Październik 22, 2006 no nic bo ja tez no ale takie podstawy jak ciąża i petting to sie wiedziało jak sie miało 15:o (teoretycznie) jak nie doszło do wytrysku to nie ma szans, jedynie wtedy jak facet po wytrysku przeniesie swoje nasienie głęboko do twojej pochwy na palcach to coś by z tego mogło byc ale tez malo parwdopodobne, na poczatku kontaktów intymnych z facetem wszystkie dziewczyny sie chyba boją ze prze jakaś pierdole mogą wpaść, jak juz zaczniesz sypiac z facetem to po jakims pol roku Ci przejdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 to zadam jesce jedno glupie pytanie na ktore teraz chce jasna opowiedz plose:) czyli niema mowy o zadnej ciazy?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Październik 22, 2006 mialam spadac ale nie moge sie powstrzymac : :D :D niezla jestes , naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiara 0 Napisano Październik 22, 2006 nie ma.... nawet jak byś bardzo chciała:) a to że czekałas z tym do 18stki to dobrze o Tobie świadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she/she 0 Napisano Październik 22, 2006 haha ty chloe tez:D:D witaj w klubie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach