Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiarygodna.

prezenty świąteczne

Polecane posty

Gość niewiarygodna.

mam taki mały dylemat.w tym roku kupuję prezenty dla mojej przyszłej teściowej i szwagierki.są one rodowitymi Angielkami (jak mój przyszły mąż). problem jest w tym że nie wiem jaki uniwersalny prezent wybrać gdyż one mieszkają w zupełnie innym kraju i nie znamy się za dobrze a na dodatek są innej narodowości. jakoś nie mam głowy do prezentów, rzec powinnam że w wyborze podarunków jestem wręcz beznadziejna :( pomocy !

przejdz sie do sklepu YVES ROCHER wybierz jakies kosmetyki, np balsam do ciala+zel pod prysznic, albo jakis perfum,lub dobry krem....w sklepie powiedz ze to na prezent.oni Ci to ladnie zapakuja, w przezroczysta folie z kolorowymi wstazkami.ladnie to wszystko wyglada.

Gość 100
nie sądzę, żeby kosmetyki były dobrym pomysłem...zwłaszcza w takiej sytuacji, teściowa:) może jakieś ładne filiżanki, po 2 np, albo duże zdjęcie czegoś"polskiego", w zależności, gdzie mieszkasz, jeśli w krakowie, to np sukiennic, oprawione jakoś niebanalnie...

Gość ja bym kupiła globus
ostatnio widziałam takie fajne globusy-lampki, miały w środku żarówkę i wyglądało to naprawdę fajnie. I taki w wmiarę uniwersalny prezent, bo każdy może w salonie postawić

Gość jesica24
ja osobiście nie kupowałabym niczego osobistego czyli kosmetyki,ubrania,dodatki do ubrań typu apaszki torebki itd bo nie znasz tych kobiet i nei wiesz jaki maja gust wybierz coś 'uniwersalnego' coś z czego każdy byłby zadowolony..jakiś drobiazg który bedzie przypominal o Tobie,o spotkaniu piekna ramka czy oryginalna filizanka sa moim zdaniem dobrym pomyslem

Gość ja teściowej
kupiłabym jakis fajny album o Polsce w języku angielskim