Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linx

moja mama ma drugiego meza

Polecane posty

Gość linx

Moja mama po rozstaniu z moim ojcem dlugo byla sama. bardzo chcialam , zeby w koncu znalazla sobie partnera do zycia z ktorym bedzie mogla spedzac swoj wolny czas( dlugoletni zwiazek z ojcem raczej do udanych nie nalezal). mama poznala pewnego mezczyzne i znowu stala sie szczesliwa, radosna i pelna zycia.po pewnym czasie zamieszkali razem. mama jest w Niego zapatrzona jak w obrazek, nie da na niego powiedziec zlego slowa i wymaga ode mnie i od brata zebysmy jej nowego partnera lubil.(ja i brat jestesmy juz dorosli i nie mieszkamy z nimi). Mimo tego ze On jest na prawde dla mamay dobry, bardzo ja kocha a ona w koncu wie co to prawdziwa milosc(ojciec nigdy uczuc jej nie okazywal) my z bratem nie darzymy tego mezczyzny sympatia?dlaczego tak jest?jestesmy zazdrosni??czy nigdy nie bedziemy potrafili zaakceptowac innego mezczyzny przy boku naszej kochanej mamy??

To może wynikać z waszej troski o mamę. Widzieliście, jak była już nieszczęśliwa w związku z waszym ojcem, więc teraz chcecie, żeby była szczęsliwa, a jednocześnie podchodzicie sceptycznie.. Ale przecież chcecie dobrze, myślę, że powoli oswoicie się z sytuacją, kiedy zobaczycie, ze ten stan już jest na długo, a nie tylko tymczasowo. 🌻

Gość linx
nie wiem. moze czujemy sie tez troche zle bo nasza pozycja rodzinna ulegla zmianie.mama ma teraz czas dla niego dla nas niestety ma go bardzo malo:(

prawdopodobnie przemawia przez was troska o dobro mamy ...i zazdrosc o uczucia którymi darzy swojego wybranka.Jeśli pragniecie jej szczęścia nie wywierajcie na niej presji i nie pokazujcie swojej zazdrosci.Dyskretnie jednak obserwójcie zachowanie owego pana w stosunku do mamy.I jeśl okaże sie w porzadku , pozwólcie im na przezywanie swojego szczęscia .I sami bądźcie szczęśliwi że mama znalazła coś co niewielu się udaje -- szczęście.