Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolączka

moje zeby co mnie bolą...

Polecane posty

Gość bolączka

od paru dni mam straszne bóle zebow.. bola mnie dziąsła i dosłownie wszysstkie zęby.. nie wiem co z tym zrobic nie jest to nadwrażliwosc- ciepłe- zimne. bolą mnie non stop.. moze brak mi wjakies witamin minerałów- wiecie co to moze byc??????????

Gość bolączka
nikt nie wie? ja chyba padne z bolu albo przedawkuje ibuprom:P ile mozna wytrzymac jak całą szczeka boli??

Gość sakd
wiesz, miewam czasem taki dziwny bol wszystkich zebow, calej szczeki. u mnie czasem takie nasilenie, "nadwrazliwosc" pojawia sie w okolicach okresu. niestey, nie znalazlam sposobu, by sie tego pozbyc. po prostu musialam odczekac, az samo przeminelo. a przeminelo. ale wiem, jak cierpisz... jesli u ciebie to nie to, to mozna tez wziac pod uwazge naprezenia w szczekach. nie zaciskasz przypadkiem bardzo mocno zebow, np w sytuacjach nerwowych ?

Gość bolączka
strasznie napręzam.. wiem ze w nocy "szczękam " zębami potwornie.. ostatnio sobie zęba w ten sposób ukuszylam:(

Gość zabkowa
Ja tez cierpie na dziwne bole...zeby mam wszystkie wyleczone, stomatolog nie wie co to moze byc. Wybieram sie z tym do chirurga szczekowo-stawowego. Bole sa potworne, jak juz dopadna , to przez kilka dni jestem jak z krzyza zdjeta, do niczego sie nie nadaje, bo spac nie daje rady, za to faszeruje sie tabletkami, ktore nie pomagaja. Ostatnio mialam 8 miesieczna przerwe, myslalam, ze bole to przeszlosc, a tu znowu.

Gość sakd
no to masz przyczyne.... radze jak najszybciej wybrac sie do dobrego ortodonty. na pewno jakies leczenie ci zaproponuje. jesli to zaniedbasz, mozesz stracic w przyszlosci nie tylko szkliwo, co cale zeby :( a bol przy tym, to pestka...

Gość jak to co
Mam na to radę idż do dentysty.Ja sobie parę lat temu powiedziałam,że zęby nie będą rządziły moim życiem.I jak tylko coś sie dzieje to zaraz idę.