Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metaxa-86

no i co ja mam z nim zrobic?

Polecane posty

mam nastepujacy problem.... otoz 3 tyg temu poznalam przez jeden z potrali randkowych faceta ktory pracuje za granica ale co tydzien na weekend jest w domiu :) po tyg rozmow na gg i przez skypa spotkalismy sie w koncu... wszystko bylo ladnie pieknie do momentu gdy spotkalismy sie u niego..zaczelismy sie calowac i piescic... nie nalegal na sex i bylo ok. gdy spotkalismy sie za drugim razem dodam ze rowniez u niego sytuacja byla juz troszke \"powazniejsza\" i ja zrezygnowalam i wyszlam od niego bez slowa... rozmawialismy potem na gg i napisalam mu iz jestem dziewica o czym on wczesniej nie wiedzial...napisal ze porozmawiamy jak sie spotkamy i w ogle ze bedzie ok ;) i mimo to chce sie ze mna kochac. Mi na nim zalezy ale to jeszcze nie milosc...a on mowi ze skoro dobrze nam sie ze soba rozmawia i w ogle mozna powiedziec ze jest na czym stawiac fundamenty to czas sprobowac jak bedzie w lozku...ja wiem ze problem moze wydac sie banalny ale mimo to iz mi na nim zalezy troche sie wacham :/ dziekuje z gory za powazne wypowiedzi :) a podszywacze?? - wypier***ć

samo pytanie smieszy za malo wiesz o nim 3 tyg znajomosci to za malo by podejmowac decyzje dot. lozka jakos slabo wierze ze chcialby z toba budowac przyszlosc a nie tylko cie przeleciec chyba ze to prowokacja pozdrawiam

Gość xxxxx112223
jesli masz watpliwosci to poczekaj a on jesli cie szanuje traktuje powaznie to zrozumie. nie rob nic na sile bo pierwszego razu nie wrocisz!!!!!!!!!!! powodzenia!!!!!!!

Gość Jak ci na nim
zalezy to moze zrob mu najpierw reka bo bedzie szukal gdzie indziej ... A po jakims czasie jak wszystko bedzie pasowalo to daj sie rozdiewiczyc . No chyba ze jestes pojebana i skladalas jakies sluby . A tak w ogole to ile masz lat ? moze jeszcze za wczesnie na te sprawy ?

Gość karo-lina
ja na Twoim miejscu poważnie zastanowiłabym się...Widzieliście się 2 razy,on jest tu tylko w weekendy.Moim zdaniem to stanowczo za mało,by zdecydować,a przede wszystkim wiedzieć,czy seks tego nie zepsuje.Jesteś dziewicą i po seksie z tym mężczyzną napewno będziesz potrzebowała jego bliskości,której on w tej chwili nie jest w stanie Ci zapewnić.Stanie Ci się o wiele bliższy.A dla niego...dla niego-wydaje mi się,będzie łatwo.On ma komfortową sytuację.Wraca tu i nie jest sam.Ja na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze trochę i poznałabym go bliżej.Jego podejście do życia,do seksu,do związków,plany na przyszłość...To ważne.

to nie jest zadna prowokacja... ja wiem ze problem wydaje sie banalny, sama to wyzej napisalam. Ale ja naprawde sie z tym gryze...i niby jest tak jak piszecie ze jak szanuje i w ogle to poczeka...tylko jesli mialby byc to drugi juz z kolei facet ktorego mialabym stracic dlatego ze nie chce sie z nim kochac to serdeczne dzieki :/

Gość xxxxx112223
to znaczy,ze niebyli ciebie warci jesli ci z takiego powodu zostawili. badz madra!!!!!!!!!!!!!!!!

lat mam 20 :) wlasnie dosc niedawno zauwazylam ze teraz budowanie zwiazku zaczyna sie doslownie od dupy strony ;) ja juz kompletnie nie wiem co robic :/ a z drugiej strony faceci mi beda uciekac przed nosem i co? p.s. dzieki wszystkim za odpowiedzi :)

kwestia czego szukasz czy zabawy i seksu ( bo tego tez ,tak mysle) ale nie wydaje mi sie ze obecny twoj pseudo partner mysli o stalym zwiazku,predzej na seksie od czasu do czasu.... zalezy czego naprawde chcesz na razie z tego co pisalas stwierdzil ze mozna sprobowac jak jest w lozku co daje mu furtke na ew wycofanie sie z calej imprezy gl rzecz pomyslec czego chcesz naprawde

ja szukam kogos bliskiego :> kazdy ma chyba taka potrzebe ;) nie szukam zabawy... a wlasnie ciezko wyczuc czy tak jak piszecie jemu zalezy tylko na tym zeby sie pobawic i rzucic czy naprawde mysli o mnie powazniej... on sam pytany twierdzi ze mysli o mnie powaznie ale szlag wie jak jest naprawde :/

Gość jak to co
Metaxo to są konsekwencje znajomości internetowch i ich spotkan.Dziwi mnie niefrasobliwośc dziewczyn.Przecież tu można o sobie pisac cuda robić z siebie szlachetnych ludzi.Fajnie jest pogadać ale spotkanai mogą skończyc się tragicznie.Czytam czasem wynurzenia dziewcząt pisaliśmy i zakochałam się.W kim?Więcej mądrości to mniej rozczarowań.Potem może być tylko płacz.To jest tak jak kupowanie perfumna odległość np.na allegro.Zapewniają cię o pięnym zapachu,oryginalności a dostajesz to co dostajesz.

to co? zerwac z nim znajomosc w cholere i czekac az pojawi sie ten ktory uszanuje to ze jestem dziewica i poczeka z sexem ( ale nie do slubu ) bo po wazych wypowiedziach za ktore bardzo serdecznie dziekuje zaczyna do mnie docierac ze jemu chyba faktycznie zalezy tylko na sexie :/ ale tak z drugiej strony patrzac to czy faceci nawet do zabawy chcieliby dziewicy?? ktora prawde mowiac nie ma zadnego doswiadczenia w lozku i ktora trzeba prowadzic za raczke ??

Gość metaxa -86
U mnie grzybica przejawia się szczególnie. Mam nagłe ataki melancholii, zostawiam resztki odchodów na parapecie i nucę piosenki prodigy. Ale z drugiej strony wysięki ropne nie marnują się. Dodaję je do herbaty.:classic_cool:

no i wiedzialam ze jakis piepszony podszywacz sie znajdzie :/ ja nie mam przerwy miedzy metaxa-86 :P nick jest zastrzezony

Gość metaxa- 86
Śpię w betoniarce i robię kupę na wycieraczkę sąsiadowi:)

czyli masz 20 lat..hmm jeżeli czujesz ,ze to nie to..to daj sobie spokój ale jeżeli uważasz ze cie ciągnie to spróbuj z nim-tym ,ze powiedz mu aby zwolnił-to nie wyścig szczurów ..jak sie zniechęci dostaniesz rozwiązanie na tacy;)

Gość Pewno brakuje mu sexu
i chce cie tylko przeleciec. 3 tygodnie to za mało zeby isc do łózka, przeciez tak naprawde sie nie znacie. Poczekaj jeszcze troche i on powinien to zrozumiec a jak nie bedzie chciał czekac i urwie kontakt to wierz mi- przekonasz sie o co mu głównie chodziło.

dzieki :) ale nikt mi nie odp na to : czy jemu nazwijmy to \"oplaca\" sie bajerowac na lozko dziewice?? przeciez chyba ( patrzac z meskiego pkt widzenia) moglby sobie pobajerowac laske ktora ma doswiadczenia i spelni \"od reki\" jego oczekiwania...i to mnie wlasnie glownie zastanawia :/ a temu piepszony podszywaczowi nogi z dupy powyrywam

Gość widac ze masz co do niego
watpliwosci bo szukasz porady na forum, gdybys czuła ze to facet odpowiedni dla ciebie nie chciałabys porady u innych osob

kochana zapominasz o tym ,ze wielu facetów sex ma od tak -a dziewica zdarza sie od święta...miejmy nadzieje jednak ,ze to nie ten typ....zaraz poleci lawina postów ,ze chce zaliczyć- może i tak...ale jeżeli uprawia sex to zrozumiałe ,ze nie stawia na kalendarz znajomości tylko na swoje potrzeby..decyzje jednak podejmiesz ty:)