Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

co myslicie o tych butach?

Polecane posty

mysle ze sa super, oryginalne i wesole. na codzien chodze w szpilkach ale uwielbiam plaskie buty. jutro ide je kupic ... dzieki za opinie

Gość kissska
Są bardzo fajne - trochę zakręcone.

Gość mi się nie podobaja
ale oryginalne dość.

jakie dzieciaki. ja staram sie zawsze byc oryginalna a nie taka nudna ja ty! czy zaswsze mam chodzic w szarych ubraniach, skoropodobnych spodniach i nuidnych butach??????????????

Gość mimozja
ale czy tylko buty dla dzieci są oryginalne?? i nie pierdacz,czy jestem nudna,czy nie, bo nic o tym nie wiesz.... dla mnie ktoś, kto potrafi wykazać się oryginalnością tylko poprzez ubranie czegoś,co nadaje się dla dziecka z początkowych klas szkoły podstawowej, jest dopiero okazem bez wyobraźni

Gość karolinkaa
trampki jak trampki , są ok nie uważam , że to buty dla podstawówkowicza - chyba jak są w dorosłych rozmiarach , to 7-latek nie będzie ich nosił prawda ? nie uwazam też , żeby pstrokate kolory były zarezerwowane dla dzieci , a po dwudziestce to już tylko szare , czarne , brazowe i granatowe

Gość mimozja
pojebało was tandeciary!!!

Gość drożdżyk
dlaczego kitki i podkolanówki ? ja mam jedne żółte buty , takie soczyste żółte przechodzace w pomarańcz; ubrania zakładam zwykle ciemnozielone , czarne albo białe , czasem czerwone , ale raczej rzadko - i do stonowanej całości mam te żółte buty - fajny akcent , wesoły; nie mam ochoty chodzic jak stara , nudna fajansiara , kolory dodają radosci

Gość drożdżyk
i nie noszę kitek i podkolanówek a jak 30-latka zrobi sobie kitki , to tez wcale nie uwazam , żeby była jakaś pierdolnięta i tandetna - ma taki nastrój , niech sobie nosi kitki

Gość mimozja
A mi nie choidzi o kolor,bo mam masę kolorowych ubrań... chodzi mi konkretnie o te buty, jak ze sklepu "Smyk"

Chyba nikt nie ma zamiaru w takich butach do pracy chodzić, więc o co ta kłótnia? Na piwo i grill do przyjaciół bym w takich poszła i czułabym się w nich dobrze.

polymowka, zgadzam suie wlasnie o to mi chodzi. to sa buty, ktore sie nosi na codzien. oczywiscie nie do pracy!!! pokazac wam cos wesolego i innego to odrazu krytykujecie... boze! i tak juz je kupilam i mojego zdania nie zmienie. chyba nawet kupie jeszcze te w drugim kolorze:P:P:P

Gość kot trzpiot
fantastyczne :)) tak odrzekła moja 12 letnia córka a i ja sama bym w nich poskikała :)) idelane na letnie spacerki :)) super trampeczki .

buciki sa fajowe,szczegolnie na lato ;) oryginalne do kolorowych ciuszkow jak znalazl! O to chodzi aby jakos odreagowac po pracy od szaroburych nudnych oklepanych kolorow.

Gość mimozja
i tak sie właśnie tworzą "bezguścia"

Gość mimozja
szczytem fantazji i dobrego smaku są dla was trampki w gryzących sie kolorach :-D łatwo przy was błyszczeć na ulicy, oj! baaardzo łatwo - i miło :-)!!

Nie rozumiem po co tak usilnie próbujesz przekonywać autorkę, żeby nie kupowała tych butów. Zapytała a Ty wyraziłaś swoją opinię. Hmmm.. Jesli Ty chcesz błyszczeć na ulicy, to błyszcz gwiazdo. Tylko buzi nie otwieraj...

Gość pokrywka
a kto to osądza , czy kolory się gryzą , czy nie ? ty ? sama pewnie nosisz czarny z czarnym , rozweselajac tę kombinację czernią

Gość mimozja
do płomykówki widać,że nie rozumiesz (ale ciasnota umysłowa ponoć nie boli..),bo ja nikogo nie mam zamiaru do niczego przekonywać,jej głupota,jej sprawa...zapytała o zdanie,jak dobrze zauważyłas,a ja je właśnie wyrażam... jakbym napisała cos jej gustom przychylnego,to byś się nie zastanawiała,dlaczego to robię, prawda?? Ale jestem szczera i robię to, o co prosiła (a nie prosiła chyba tylko o przychylne opinie) i to Ci nie pasuje - ograniczona jesteś!

Gość mimozja
i do pokrywki tak! ja osądzam i moim zdaniem się gryzą beznadziejnie,a jakbyś potrafiła czytać ze zrozumieniem, to wiedziałabyćś,że nie noszę tylko czerni - w tą ubieram sie nawet rzadko

Gość mimozja
prostactwem jest uznawanie tylko jednego typu wypowiedzi-przychylnych skoro ktoś pyta o zdanie,to powinien się liczyć z tym,że może być ono różne ja mam takie zdanie na temat tych fajansiarskich butów i mam do tego pełne prawo. nastolatki w takich dziecięcych butkach są dla mnie śmieszne,a starsze kobietki żałosne. po prostu!

Gość mimozja
żegnasz?a idziesz gdzieś??