Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kama2378

LAPAROSKOPIA

Polecane posty

Gość Paula840
Witaj Olga 78 widzę że masz ten sm problem co ja. A po jam czasie lekarz Ci dał skierowanie na laparoskopię bo mój już zwleka 2 miesiące i mówi żejak będzie tak dalej to mi zrobi laparoskopię.A idę do niego pod koniec miesiąca i myślę że mnie skieruje na laparoskopię bo chcę mieć to za sobą. Ajak leczyłaś się po szpitalu?

Gość Paula840
Pozdrawiam Cię Olga78 i życzę zdrowia w ty nowym roku 2011

Moim głównym problemem sa torbiele endomedrialne na jajnikach a przy tym brak naturalnej owulacji ja leczę sie w szpitalu i jak zrobiła mi się torbiel lekarz ją obserwował 3 miesiące rosła więc laparoskopia ale odwlekałm jeszcze 3 miesiące urosła do 10 cm i w tedy zabig miałam w ciągu 3 tygodni po zabiegu wróciła owulka naturalna bóle ustały ja nie biorę leków teraz żadych bo wybieram się na inseminację ,ale po wcześniejszych operacjach brałam danazol na zachamowanie endomedriozy.Pozdrawiam

Gość takajedna89
Hej, ja mam torbiel endometrialną 4cm x 6cm. Laparoskopię mam mieć w najbliższy poniedziałek 28 lutego. Mam problem. Miałam dostać okres 21 lutego i do laparoskopii już by się skończył. Niestety, dostałam go dopiero dzisiaj i wychodzi na to że będzie jeszcze wtedy, jak miałam mieć zabieg :( Jak myślicie, przesuną mi termin? Cholera, w pracy już wzięłam wolne :(