bziubziuk 0 Napisano Październik 23, 2006 Bardzo proszę drogie Forumowiczki, doradzcie mi dobrego lekarza ginekologa. Najlepiej takiego, który pracuje w szpitalu (chciałabym, żeby poprowadził całą moją ciążę i był obecny podczas rozwiązania). Mieszkam w Siemianowicach Śl. w grę wchodzą okoliczne miasta. ( - Chorzów, - Katowice, - Bytom ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bziubziuk 0 Napisano Październik 23, 2006 naprawdę nikt nie zna dobrego gin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr Doliński Napisano Październik 23, 2006 Chorzów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sephi Napisano Październik 23, 2006 ja juz pisalam ale przy tamtym poscie dr wilk w katowicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sephi Napisano Październik 23, 2006 ta ginekolog nazywa sie ewa swistak i pracuje w szpitalu w siemianowicach i przyszpitalnej poradni, jednak bardziej polecam krzysia wilka z katowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mika16 Napisano Lipiec 15, 2008 Ja tez jestem z Siemianowic :) Ale polecam Doktora Osieckiego z centrum Katowic. To jest naprawdę lekarz z powołania,bardzo godny polecenia. Ja tez dostalam sie do niego przez to forum ;] Przyjmuje w przychodni z NFZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach