Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic

CO ROBIC??

Polecane posty

Gość Maxymalnie zdolowana
Sama nie wiem, co teraz robic, czasem dzieja sie rzeczy, ktorych sie nie spodziewamy i przytlaczaja nas tak bardzo ze budzac sie poraz 5 w nocy z bijacym sercem, marzymy zeby sie rano nie obudzic, a rano wstajesz i choc czujesz jakies lodowate zimno spowijajace ci serce idziesz do pracy, dzwonisz do przyjaciolki i nawet nie placzesz. Staram sie odpowiedziec sobie szczerze, bolesnie szczerze na pytanie, czy wolalabym zobaczyc go z inna kobieta czy martwego.... nie wiem co sprawiloby mi wiekszy bol....

Gość do co robic
mam to samo, tez nie chce nikogo...tyle, ze ja nie bylam z nim, a mialam 3 znajomosci pod rząd, które mnie tak zdolowaly

Gość co robic
chyba kobieta, ale nie martw sie na zapas, moze sie jakos rozwiaze, wiesz co ja na Twoim miejscu chyba bym sie wyprowadzila...

Gość co robic
witam was, ten wpis powyzej to nie moj dzis jest odrobine lepiej, nie zlamalam sie wczoraj, dalej mnie skreca z ciekawosci co u niego, ale szkoda mi lamac moje milczenie jest mi troszke smutno, ale coz sie dziwic idzie listopad. Bede tu zagladac, pisac za kazdym razem gdy mnie scisnie w dolku...