Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwelina_

Doradźcie, jaki krem POD OCZY dla 28-latki???

Polecane posty

Gość ewwelina_

bardzo proszę, bo juz nie wiem co robić... używam kremów pod oczy juz naprawdę bardzo długo, a zmarszczki mam jak Mandaryna czy Rosati:( i to nie jets żart:( nie wiem czy taka moja uroda? błagam, doradźcie ocś naprawdę skutecznego

Gość kasialux
jakpilam z Yves Roche pod oczy - biala tubka z zielona nakretka - wyciag z roslin naturlnych - naprawde dobry krem rozswietla. wygladza

Gość zmęczona
Jest bardzo fajna seria ZJAJA, na kozim mleku. Także krem pod oczy z tendencjami do zmarszczek. Może na oczy powinnaś używać kremu dla osób starszych skoro masz taką skórę? Podobno bardzo fajny jest krem z Olay of Olaz (pisownia?!)

Gość perfumentka
utyj nieco wtedy twarz nie bedzie taka wiotka i wisząca. ja nie mam zmarszczek mimo iz 30stk amineła. nie usmiecham sie i stąd skóra nie ma mimicznych zmarszczek,nno ale kak lubisz się smiac t o kremy nie pomogą.

Gość nikt niema pomysłu
nie uśmiechasz się!!!??? wolę mieć zmarszczki

Gość ewwelina_
rzeczywiscie, te moje zmarszczki to chyba mimiczne, bo jak sie uśmiecham to już porażka, widać je bardzo, bardzo mocno:O kremy Ziaji chyba mnie uczulają, bo oczy mnie pieką po posmarowaniu, w ogóle chyba kremy pod oczy uczulaja mnie, a jak już znalazłam taki co nie uczula (nawet dwa - Sekrety Urody i Perfecta) z Dax Cosmetics to one nie robią nic - nawet nie nawilżają:( natomiast tych, które wymieniłyście nieużywałam, dzięki za sugestie:) poczytam w necie czy oby nie uczulają, pozdrawiam

Gość nikt niema pomysłu
wejdź na wizaż tam polecały chyba AVENE

Gość ewwelina_
A czy Avene spłyca zmarszczki?