Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlajermacher

CZY WOJSKO RZECZYWIŚCIE WPŁYWA NEGATYWNIE NA PSYCHIKE??

Polecane posty

Gość szlajermacher
jakieś doświadczenia, opinie???

Rzeczywiśćie... Mój były chłopak,z którym byłam 5 lat zmienił się o wiele na gorsze.Stał się agresywny,chamski i wulgarny.Zaczął więcej popijać i palił jak nałogowiec,mimo że wcześniej był zagorzałym przeciwnikiem fajek...Rozstaliśmy się bo już nie mogłam słuchać ciągłego narzekania,wprowadzania rygoru i dyscypliny.Masakra!!!

Gość szlajermacher
też słyszałam, że w wojsku często zaczyna sie wieksze picie i że wpływa tak niekorzystnie na psychike(zgorzkniałośc, wulgarność itp)tylko zastanawiam sie dlaczego tak sie dzieje??Czy Twój chłopak np opowiadał Ci jak tam jest co sie działo itp.??

Mówił,że dostawali wycisk..że starsi koledzy się na na młodszych wyżywali..Jednak chyba mu się spodobało,bo został zawodowym żołnierzem.Jednak bardzo się zmienił..Teraz z tego co mówiła mi jego żona(praktycznie ją zgwałcił i jest w ciązy) to cały czas musi być tak jak on chce..żadnego sprzeciwu..czasem jak się upije z kumplami to ją szarpie i wyzywa...Kiedyś był spokojnym i miłym chłopakiem.Teraz jest całkiem obcą osobą..

Gość elo elo
moj kuzyn po wojsku zostal alkoholikiem, pije codziennie, a jak jest dzien bez picia to jest swieto, po wojsku juz jest 5 lat