Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOla16

Mam 16 lat i ciągle myśle o sexie moje koleżanki nawet nie lubią gadać o tym

Polecane posty

Gość OOla16

W pismach piszą że to dopiero przed 30 potrzeby kobiet wzrastają. A je myslę jaby to było z 28 letnim bratem mojej koleżanki. Wstyd jej powiedzieć.To hormony???

Gość raczej świerzb
:o

Gość tak tak laski
Wlasnie tak jest, swedzi was a potem zalujecie ze nie zrobilyscie pierwszego razu z facetem ktory was pokochal. Niby czekacie na waza wymarzona milosc a dajecie dupy z ciekawosci. Po prostu nie czekacie na milosc, chcecie ja miec na sile, zdaje sie wam ze to wlasnie prawdziwa milosc potem to robicie a potem okazuje sie, ze to wcale nie byla prawdziwa milosc, ale wtedy jest za pozno, jestescie przeruchane i nic czasu nie cofnie. A facet ktory na was czekal jest po prostu zawiedziony, tyle czekania na swoj pierwszy raz a tu sie okazuje, ze ona nie dosc ze nie jest dziewica to zostala nie raz nadziana z milosci tylko ja sie pytam z jakiej milosci? masz 16 lat wiesz co to jest milosc? chyba nie musisz sie sporo nauczyc

Gość a wcześniej się podmyj

Gość co za idiotka
ale wiesz lubie takie, chetnie cie pukne za friko, bedziesz miała doswiadczenie za sobą, moge ci nawet piwo postawić i czekolade kupic

A Ty co? młotkowym jesteś? Puknij się sam. I to dość porządnie! (domniemywam, że i tak Ci nie pomoże) :(

Gość OOla16
Jaka szmato dziewicą jestem

Gość ale masz myślenie
szmaty

co ona za to może? to hormony i dojrzewanie....... ale nie rob głupstw!!!! nie wprowadzaj swoich erotycznych fantazji do życia, bo bediesz tego załoała....

Gość Oola16
muszę sprostować nie jestem ola tylko Olkiem i myslę jak by to było gdyby brat koleżanki przejechał mnie analnie swoim drągiem bym poczuł go u nasady mojej czarnej dziury. Ale to chyba nie oznacza ze jestem gejem i przegrańcem?