Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

najtansze TAXI w Krakowie?

Polecane posty

Gość optoopto

Do korzyści free now można niewątpliwie dorzucić też to, że system można podpiąć pod concur do zamawiania przewozów, co jeszcze bardziej optymalizuje przejazdy w firmie. No i na pewno fajne jest to, że samochody w ramach usługi są maksymalnie kilkuletnie. 

Gość olgagada

My również systematycznie w pracy korzystamy z taksówek Freenow, zamawianie jest proste, aplikacja bardzo czytelna. Sama kilka razy jeździłam też prywatnie i też wszystko było ok. A i mają wygodną formę płatności za przejazdy, bo w pracy wystawiana jest faktura a ja prywatnie płacę kartą 🙂

Gość smoczko

Ktoś wyżej wspomniał ,że w free now jeżdżą now taksówki. To prawda. Ale dla mnie ważniejsze jest to, że kierowcy są normalni i mili lub po prostu mało się odzywają, więc ja mam czas choćby odpisać na maila w taksówce. Lub zwyczajnie odciąć się na chwilę.

Gość arooos

Nie ma lepszej firmy taksówkarskiej niż Radio Taxi 919 www.radiotaxi919.pl/ Spodobają wam się ich ceny i fakt, że są zawsze na czas (wiadomo, króciutkie opóźnienia się zdarzają, ale nigdy nie czekałem długo). Spoko kierowcy.

Gość mi___k

Ja też bardzo lubię free now. Głównie ze względu na prostotę obsługi aplikacji i tego, żę można ją podpiąć pod firmowy concur. No i kierowcy zawsze, ale to zawsze są przed czasem.