Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziara58

testy ciazowe-powiedzcie mi?

Polecane posty

Gość madziara58

dzisiaj kupiłam test i go zrobiłam wyszło mi ze jestem w ciązy,ale powiedzcie mi czy testy w tych torebkach sa szczelnie zamkniete bo moj był otwarty a pudełko zalepione tak jak powinno być.Na opakowaniu pisze ze nie uzywać jezeli torebka jest uszkodzona lub rozerwana,no to sama juz nie wiem,czy wynik może być błedny?

Gość lena29
Mi zawsze testy pokazywały prawdę, magda masz jakieś objawy ciąży i kiedy miałaś dostać okres. Pytam bo też czekam na okres za 4 dni a podejrzewam ciąże.

Idz na badanie krwi BETA hCg: wynik w 100% wiarygodny testom nie ufam, wiele razy byly II kreski a ciazy nie ma do dzis

Gość lena29
joanna i cowtedy jak miałaś II krechy a ciąży brak, jak się skapnęłać, jak dostałać okres nie myślałaś że to krwawienie (poronienie).

Jak to jak krew,wynik w 100% wiarygodny, zadnego poronienia nie bylo bo NIGDY ciazy nie bylo

Gość lena29
joanna chdzi mi toże jakzobaczyłać II krechy to ciążą a potem okres skądwiedziałaś że to okres a nie poronienie

Gość madziara58
okres powinnam miec 21 pazdzirnika,no i nie ma do tej pory ,objawów nie mam,ale czuje sie potfornie bo mam już 2 dzieci i 29 lat.kochałam sie z mezem w 9 dzien cyklu ,okres mam co 28-29 dni ,wydawało mi się ze mam małe szanse a tu jednak niespodzianka,tylko martwi mnie ze torebka była otwarta i nie wiem czy powinna być,nie pamietam jak było wcześniej

lena: przeciez pisze: z badania KRWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lena29
madziara chyba jestem wpodobnej sytuacji tylko mam 1 dziecko druga ciążę poroniłam, a teraz kochałam się w 10 dzieć cyklu, myśłałam że się uda, bo boje się ciąży że znowu ciś się stanie, ale jak będę to raczej będę się cieszyć

Gość lena29
sory joanna nie doczytałam ile kosztuje badanie krwi nigdy nie robiłam tegowyniku, raczej polegam na testach

Testom akurat nie wierze. Badanie krwi kosztuje od 18 do 35 zl, zalezy gdzie. A wynik w 100% pewny i wiarygodny, lacznie z okresleniem tyg ciazy, jezeli wyjdzie ciaza

Gość lena29
joanna rozumiem że czekasz na upragnieniem na ciążę, rozumiem cię ja na moją ciążę czekałam 4 lata, różne badania, zabiegi i się udało synek ma 6 lat. Życzę ci również powodzenia i dużo szczęścia.

lena, ja juz nie mam sil to prawie 2 lata...... lekarze, badania, etc. teraz w nosie mam bedzie co ma byc.... Buzka dla synka,:) Papapa

Gość lena29
joanna patrząc z perspektywy czasu to 2 lata to jeszcze nie tak dużo, wtedy też mi się każdy miesiąc dłużył, ale warto było, co mówią lekarze, co ci sugerują, masz zrobić jeszcze jakieś badania.

Gość lena29
joanna co tojest etc jakąś nie moge skojarzyć