Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monty66

jak podzielic milosc

Polecane posty

Gość monty66

mam chlopaka od poltora roku.mam tez corke.on jast niemcem.kocham go.przyjechalam znowu do niemiec tydzien temu a tu dostaje telefon ze moja mam pije i ze wszyscy oprocz niej opiekuja sie moja corka.w srode mam rozmowe o prace .jak to wszystko zrobic.chce byc z moja corka ichce byc tez z moim chlopakiem. pomozcie mi prosze.dajcie jakies rozsadne rozwiazanie bo ja juz nie wiem corobic.poraz kolejny zaufalam mamie ze juz nie bedzie pila,a ja sie zawiodlam .powiedzialam jej ze w czwartek rano bede polsce i zabieram julie do niemiec to ona zaczela mnie straszyc ze sobie cos zrobi.ze jak zabiore julie to ja do swiecia mam zawiesc. co robic???

Gość monty66
pomozcie mi moi drodzy

Gość bez przesady no
Dziecko powinno być z matką i tego się trzymaj. A zostawianie jej własnej matce, która jeszcze na dodatek sobie popija to juz trochę przesada. Nie daj się jej szantażować tylko pomyśl w końcu o swojej córce- to nie jest przedmiot który można komuś wcisnąć na przechowanie. Chcesz wyjecheć to jedź z nią. Matka da sobie radę.

sama powinnas doskonale wiedziec ------masz serce...ktos moze skrzywdzic Twoje dziecko i kogo bedziesz obwiniac za to?....ono ma czuc sie bezpiecznie przy Tobie.....dałas Mu zycie...wiec pozwól Mu zyc w szczesciu , miłosci,dziecinstwo jest najwazniejszym etapem w zyciu człowieka....w przyszłosci odbija sie jak Tylko moze.....pozdrawiam..

Gość monty66
dziekuje wam dziewczyny za rade.napewno z nich skorzystam.pozdrawiam trzymajcie sie cieplo