Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamis1982

kiedy zaczynać przygotowania jak chcę ślub w wakacje 2007?

Polecane posty

kiedy należy przejść się do kościoła,... sale wynajmujemy malutką , bedzie mało ludzi nie chcemy jakiegos super wesela. Po prostu poczęstunek dla najbliższych. Myślałam że 6 miesięcy przed slubem , jak zaczniemy wszystko załatwić to powinno być ok... a wy jak myśłicie??

Gość ejnosie
no co ty..tutejsze panny zaraz powiedza ci ze min 2 lata wczesniej

Moja znajoma organizowała takie przyjęcie na sierpien i na 20 kilka osób... zaczela chyba w kwietniu zalatwiac różne formalności przede wszystkim to się z kościelną biurokracją musiała trochę namęczyć :) więc najlepiej parę miesięcy wcześniej się dowiedzieć co i jak z papierami do kościoła...

Gość zależy zależy
z samymi formalnościami mozna uwinąć się w miesiąc.... no 2 miesiące góra.... tylko poco? skoro trzeba jeszcze dograć do tego calą resztę oprawy..... a reszta..... cóz zależy jak duża impreza, co się chce na niej mieć i na jaki termin..... no np małe przyjęcie na 20- 30 osób bez trudu można zorganizować z niewielkim wyprzedzeniem- właściwie ograniczeniem będą tu tylko formalności i czas na zaproszenie gości..... nawet termin tak bardzo nie gra roli.... po prostu mniejszych lokali jest więcej niż dużych sal bankietowych, na małe przyjęcia raczej nie zamawia się też zespołów muzycznych- a z ich terminami zawsze jest największy kłopot.... nawet duże wesele łatwo jest zorganizować bez sporego wyprzedzenia, jeżeli odbędzie się w maju, lipcu, listopwdzie czy grudniu.... terminy czerwcowe, sierpniowe czy październikowe to inna historia, od lat najpopularniejszy na śluby jest wrzesień i tu zawsze trzeba rezerwować duuuuuuuuużo wcześniej .....1,5 roczne wyprzedzenie nie jest niczym śmiesznym jeżeli chce się mieć na prawdę to co najlepsze. ufff to ode mnie tyle :D