Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agattha

Dziewczyny pomóżcie - jakie pigułki???

Polecane posty

Dziewczyny, napiszcie proszę czy istnieje zależność między zażywaniem pigułek a wahaniem libido? Czy któraś z Was zauważyła, że przy pigułkah nie chciało jej się kochać? Kiedyś przez 7 miesięcy zażywałam pigułki, póżniej miałam przerwę 4 letnią po czym wrociłam znowu na jakieś pół roku. Za każdym razem nie chciało mi się kochać, a jak dotykał mnie mój partner to czułam się jak molestowana! Mimo że w naszym ziązku było wszystko okej! Czy któraś z Was też miała coś takiego? Chciałabym znowu zabezpieczać się pigułkami (ze względu na wygodę), bo prezerwatywa to zbyt duży dyskomfort. Mamy jednak obawy że tamten problem znowu się to powtórzy :-(

acha! zapomniałam napisać, że zażywałam Triqilar (nie wiem czy dobrze napisałam) - to były 3 fazowe tabletki, póżniej był Harmonet no i dwie paczki Celest

O matko boska .......... Przecież kazda z nas inaczej reaguje na dane tabletki....ja np przy Yasmin mam wysokie libido ale inne dziewczyny nie mają go wcale przy tych samych pigułkach...to zalezy od danego organizmu jak je bedzie znosil..i niestety ale musisz sie udac do ginekologa i z nim poruszyć ten temat a nie szukać odpowiedzi na forum

Niestety istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo,że problem się powtórzy. Tak jest czasem zależność. Pigułki= spadek libido. Ale nie zawsze. Osobiście wypróbowałam kilka rodzajów pigułek i w każdym przypadku miałam obniżone libido. Zastanawiam się nad spiralą.

tak wiem, że najlepszą radą jest wizyta i testy hormonalne, ale w większości lekarze zapisują pigułki na oko i mówią że po prostu trzeba sprawdzić jak zadziałają na dany organizm. Boję się, że u mnie po prostu występuje bardzo duża zależność między pigułkami a libido :-( mój partner będzie niepocieszony, bo gumy nas już męczą...

Ja mam podobny problem po yasminelle(zaznaczam,ze sa to moje pierwsze tabsy jakie brałam)...jestem załamana dzisiaj wybieram sie do gina, ale nie wiem czy chce próbowac inne tabsy skoro po tych nie przytyłam..i prócz spadku libido jest wszystko ok..teraz powinnam wziaźć juz 4 blister yasminelle,ale moje hormony nadal sie nie ustabilizowały!!! ZAŁAMKA!!! Dziewczyny dla mnie SEX po tabsach może nie istanieć,a to chyba nie jest normalne...Mój facet ma pretensje,że traktuje go bardziej jak kumpla niz jak faceta... HELP!!!!!!

aggatha mam podobny problem i to jest fakt ,że w wiekszości gin przepisuje prochy na oko...domyślam sie że jak dzisiaj pójdę do gina to jezeli powiem mu,że chce zminic prochy to on przepisze mi byle jakie...ehhh tragedia...