Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na dobre i na lepsze

wyszumiałam się chcę mieć mężą

Polecane posty

koless, a powiedz mi taką rzecz... z KIM faceci się 'doswiadczają'?? Z kobietami, które potem też chcą z kimś być na poważnie, ale przez tych samych facetów dostają już łatkę 'dziwka'. A taki facet niby jest lepszy... Wyobraź sobie, że kobiety też czasem kierują się instynktem. I mają ochotę na 'szybki numerek'

Gość Ja Ci powiem
ZAMYKAM TEMAT!!!!!!!! AUTORKE WSADZAM DO WIĘZIENIA ZA PLAGIAT NA 24h.!!!!!!!!!!!!! AMEN

a ja mysle---> nie plagiat, raczej możliwośc spojrzenia na sprawę z drugiej strony

ja CIpo powiem:) Celowo ten temat. Druga strona też ma prawo się wypowiedzieć

może ale wielu mężczyznom nie zależy na dziewictwie i się z nimi żenią, może mieli już dziewicę i wiele kobiet ma np 20 partnerów zdąrzy rozprawiczyć np 5

dla doświadczonej kobiety związek z mężczyzna który nigdy nie rozdziewiczył kobiety jest bardzo niekorzystny wcześniej czy później pojawią się wyzwiska

koless---> czyli dajesz kobiecie prawo do bycia 'doświadczoną'?

koless, uwaga powyzej byla przed twoim drugim wpisem

Gość kagallu
Koles, mądrość życiową to ty czerpiesz chyba spod bloku.

Gość Ja Ci powiem
na dobre i....... sugerujesz że druga strona sie tam nie wypowiadała???? Chyba częściej jak ta pierwsza i argumenty oraz zarzuty były w obydwie strony. Temat inny - morał i wypowiedzi te same!!!!!!!:)

koless, a myślisz że kobiecie mężczyzny 'doświadczonego' jest przyjemnie? Gdy ma wrazenie, że jest przez niego, chocby podswiadomie, porównywana z jego poprzednimi kochankami? Że on może myśleć 'tamta iala większe piersi' albo 'robila to czy tamto lepiej'

Ja Ci powiem...po prostu tam się już w pewnym momencie zrobila chamówa i chaos,a temat wydal mi sie ciekawy i chcialam sobie pogadac a ja mysle....'ja' czyli kto?:)

Gość Ja Ci powiem
Rozumiem nie śledziłem tego do końca - licz sie z tym że ta chamówa tu przyjdzie - czego oczywiście nie życze:)

\"Ja Ci powiem...po prostu tam się już w pewnym momencie zrobila chamówa i chaos,a temat wydal mi sie ciekawy i chcialam sobie pogadac a ja mysle....\'ja\' czyli kto?\" Ach pewnie ze to ty, mam nosa....:-P

Gość wy to macie problemy
dziecinada i tyle... usmiecham się i przypominam sobie swoje szczeniackie lata.... pocieszna ta dyskusja..... tyle wam powiem... takie sprawy ważne są dla nastolatów.... potem się dojrzewa i zaczyna się prawdziwa "jazda":D problem pierwszego razu prysnie jak bańka mydlana.....

ale to nie chodzi tylko o porównanie - dziewictwo jest wartością samą w sobie.

nie jestem nastolatkiem a jak nim byłem to myślałem aby zaliczyć jak najwięcej lasek

cóż nie każdy dojrzewa w tym samym wieku.... a niektórzy nigdy ;) przykro mi!

\"potem się dojrzewa i zaczyna się prawdziwa \"jazda\" problem pierwszego razu prysnie jak bańka mydlana.....\" No niezle to ująles,niezle...;-)

Gość Zdzisiek K.
chyba sie juz nie nadajesz bo po tym wyszumieniu juz nie masz ciasniutkiej cipki.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaak
to ciekawe czemu niektore dziwki mają ciasne...... nigdy nie zgadniesz kolesiu ile innych facetow miala przed tobą twoja luba!!! I spadajcie juz z tym dziewictwem to wkurza. Bierzcie se dziewice, one was potem zdradzą bo będą chciały zobaczyć jak jest z innym facetem ha ha!!

no po prostu sobie przypomniałam dokładnie jak pisze koless .... chłopaki chcieli się "bzykać" na potęgę.... dziewszyny się zastanawiały czy warto, czy to ten itd..... to był sens zycia towarzyskiego i emocjonalnego.... hi hi beztroskie czasy.... człowiek nie miał innych problemów :D