Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dynamitkaaotasobie

i co tu wymyslic..

Polecane posty

Gość Dynamitkaaotasobie

mam taki problem.. Mianowicie mam przyjaciolke i przyjaciela, ktorzy sa para... Ona jest niezlym ziolkiem, kokietuje wszystkich facetow, umawia sie z nimi, bryka itd. Problem w tym, ze pomimo tego, ze oni sa juz ze soba 3 lata to nie uprawiali seksu.. On niby na nia czeka..ale sytuacja jest na tyle, smieszna, ze ona przez czas tego ich zwiazku kochala sie wieloookrotnie z innymi.. Ostatnio ten przyjaciel, zwrocil sie do mnie z pytaniem jak ja zachecic..Boziu nie wiem co mam mu doradzic, bo z jednej strony to wyrzucilabym mu w twarz jak bardzo jest naiwny bedac z nia, a z drugiej 'kocham' moja przyjaciolke wiec napewno tego nie zrobie.. Jak mam jej przemowic do rozsadku,zeby go tak nie ranila??

Gość jupiter
po ile oni maja lat?

Gość przyszła żonka R
to samo co kobieta mówi, ze nie miała faceta od roku, a tak naprawde miała. Spała z nim a potem w Toruniu spała z innym i w Londynie. teraz tez ma nadzerki. jets kłamliwa tak w sprawie sexu jak i ciąży.

Gość Dynamitkaaotasobie
maja po 19 lat

Gość jupiter
o kurde 19l at i ona spi z kim popadnie? nie do pomyslenia...

Gość Dynamitkaaotasobie
ci faceci z ktorymi ona spi w dodatku sobie robia nadzieje..laza pozniej za nia, a ona mowi, ze nie wie co oni sobie wyobrazaja.. najlepsze, ze zaden z nich nie wie o sobie ani o jej facecie. Ile to jeszcze moze potrwac? Mowi sie, ze klamstwa wychodza na jaw a tu dupa. Wielokrotnie z nia gadalam, mowilam co o tym mysle, a ona ma takie podejscie, ze nie zostawi tego faceta, bo 'to idealny material na meza' i 'kochanego tatusia' a teraz chciala by zasmakowac czegos innego.. Jak ona mnie irytuje, mam ochote jej skopac dupe..

Gość Taka jedna_____
Nie wlazi sie pomiedzy wodke i zagryzke. To NIE TWOJA SPRAWA !

Gość Dynamitkaaotasobie
moja bo przyjaciel prosil mnie o rade, gdyby nie to mialabym to gdzies..tyle, ze nie chce go oklamywac, bo on takze jest moim przyjacielem..a i tak wychodzi,ze musze wszystko zatajac i cackac sie..wielokrotnie byly i sa takie sytuacje,ze musze ja kryc a jemu klamac.

Gość A co ciebie upowaznia ...
do wchodzenia do czyjegoś łóżka ... to nie twoja sprawa, najlepiej zrobisz jak zajmiesz sie swoimi sprawami, bo inaczej źle na tym wyjdziesz