Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Semilia

KIEDY NIE MA UPATRZONEJ PŁYTY W EMPIKU....

Polecane posty

jak myslicie ile bedzie mnie kosztowala zamowiona plyta artysty ktora (jak podejrzewam) nigdy nie była i nie bedzie na półkach? ba innych albumów tez nie... a koszty przesyłki tez będą nie małe co nie? zamawial juz ktos tak?

Gość he he he..
a sprawdzalas w sklepach internetowych? www.merlin.pl bodajze...

Gość kogo
jesli sprowadzają specjalnie dla ciebie płyte to nie płacisz za przesyłke, a o cene to chyba najlepiej ich zapytać, nie? a tak na marginesie to nie rozumiem dlczego tyle ludzi przepłaca kupując płyty w empiku :O

no a gdzie mamy kupowac:O na targach?????? no tak tam jest taniej tylko to są same imitacje oryginlanych

Gość kogo
no choćby w gównianym skąd inąd MM.. albo jak juz ktoś zasugerował -sklepy internetowe, ale akurat merlin jest drogi..wystarczy rozejrzec się, poszukać.. dla chcącego nic trudnego. w wiekszości polskich miast wybór jest troche wiekszy niż empik vs targ :D

spoko tylko ja specjalnie nie bede pokonywała 50 kilosów zeby kupic jedną płyte:O a empik jest najblizej mnie...

Gość koval
ale w Empiku wcale nie musi być drogo. przy zakupie przez internet można zapłacić o wiele mniej. a nieraz różne rzeczy są w przedpremierowych cenach (dziś dotarła do domu druga część nowych przygód mikołajka ;) ) więc z tymi cenami proponuję ostrożnie. pytać oczywiście warto o ceny. ale Empik z pewnością można polecić.

Gość
trzeba kombinować... specjalnie dla mnie w Media Markt mieli sprowadzić z centrali z Niemiec jeden album, ale tam też nie mieli 😭 czasem sprowadzają małe sklepiki za niższą cenę... empik sprowadzi za friko do salonu z innego miasta, pod warunkiem że tam też jest... a na necie warto pobuszować :) ja znalazłam w necie dla mojego faceta DVD za prawie 30zł mniej niż w innych sklepach internetowych :D

Gość silver red
ale w empiku można zamówić praktycznie wszystko, przez internet. mają chyba najbogatszą ofertę w Polsce. i ceny coraz przystępniejsze, dostawa do dowolnego salonu gratis. mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby czegoś w empiku nie było.

Gość znawca wielu tematow
Warto tez dodac, ze wiele sklepow internetowych ma bogata oferte ale jak przyjdzie co do czego to sie okazuje ze oni danej plyty nie maja a sprowadzenie moze sie slimaczyc miesiacami. Dotyczy to oczywiscie bardziej wyszukanej i mniej popularnej muzyki.

Gość szprrrotka
kiedy nie ma upatrzonaej plyty w empiku, to....znaczy, ze na pewno bedzie! :) to samo m asie do ksiażek. dlugo czekalam na ksiazke, ktorej nigdzie niei bylo, a wiedzialam o jej publikacji. No i pierwszy byl empik. Sprawdzalam ciagle w necie ;) zreszta zawsze mozna zamowic!