Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfddfddf

BŁAGAM POMOZCIE MI I PORADZCIE BARDZO LICZE NA WASZĄ POMOC

Polecane posty

Gość dfdfddfddf

co mi moze byc? zawsz ejak sie bardzo zdenerwuje i pokloce w domu z rodziną to mnie zaczyna bolec głowa..i to tak bardzo ze szok.czuje taki ucisk w niej normalnie././czy to mozliwe ze z nerwow cos takiego sie dzieje:(??

Gość idz się przebadaj
może usg głowy czy co nigdy nic nie wiadomo...

Gość dfdfddfddf
cholera boje sie ze to cos powaznego:(ostatnio czesto tak mam jak sie wkurzam i stresuje bardzo:(

Gość tryntyn
to sa objawy nerwicowe , ktore pojawiaja sie u Ciebie w sytuacji stresowej - proponuje EEG, moze to byc tez ból tzw klasterowy - poczytaj w necie jest od cholery info o tym..pozdrawiam i glowa do gory;))

Gość dfdfddfddf
dziekuje za pocieszenie :(bardzo doceniam ze ktos mi w ogóle odpowiedzial:(

Gość ciorno
zamiast tu sie pytac naginaj do lekarza on ci d aodpowiednie skierowania na badania pozdr.

Gość dfdfddfddf
akurat siedze przed netem to pytam:(do lekarza pojde napewno ale chce wiedziec juz teraz co to moze byc .. moje bole głowy są zawsze z tyłu głowy i tak dziwnie pulsuje czasem z eniemoge nawet sie ruszyc bo zaczna bolec pulsacyjnie:(

Gość tryntyn
ja mialam przez kilka miesiecy straszne bole glowy - o ktorych lekarze nie chceieli slyszec bo uznawali to za moj wym,ysl - wiec przygotuj sie na takie reakcje , ale mysle sobie bys db zaobserwowala kiedy , o jakiej porze dnia , w jakich wlasnie sytuacjach je masz- takie pytania zada lekarz i to mu pomoze Cie zdiagnozowac , okresl dokladnie - co juz zaczelas robic - jakie go typu jest to bol , lekarze moze cos pomoga , naciskaj na badania , no i mniej stresow co w naszych czasach jest generalnie niemozliwe ;)))hehe smmutna prawda

Gość dfdfddfddf
ale czy migrena objawiala by sie bólem głowy z tylu??:(nie sądze:(migrena raczej z przodu jest zawsze ból:(

Gość klaudiaaskolska
jest to ból głowy napięciowy!!jestem pewna tego co pisze!

Gość subiektywna
Ja przy cięzkiej nerwicy "dorobiłam się" naczyniaka w mózgu, pamiętam te potworne bóle głowy, pogotowie, zastrzyki na uspokojenie :O Po psychoterapii przeszło. A jesli u ciebie ból pojawia się po kłotni, to pewnie przyczyna tkwi w napięciach psychicznych, a nie w chorobie.

Gość na bank choroba jakaś.
to rak móżgu tak sie objawia.

zmierz ciśnienie, może pod wpływem stresu podskakuje Ci ciśnienie, objawy są własnie takie jak opisujesz, a najlepiej zgłoś się z tym do lekarza, pozdrawiam

Gość madi74
zgadzam się z poprzedniczką , jeśli ból z tyłu głowy to najpewniej problem z ciśnieniem