Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegarynka82

szczupłe dziewczyny doszywajcie szeleczki do sukni

Polecane posty

Gość zegarynka82

ostatnio widziałam na żywo pannę młoda w sukience jednoczęsciowej doasowanej wyszywanej kamykami śliczna...co z tego jak dziewczyna wysoka szczupła jak igła wyglądała w niej koszmarnie...biust miała oklapnięty i zsunięty do połowy brzucha wraz z sukienką a dekold przedstawiał wystające obojczyki...... nie raz widac na zdjęciach niedopasowane gorsety i biust który leży w tym miejscu gdzie zazwyczaj mamy zołądek....nie lepiej doszyc szelki i wyglądać ładniej a nie takhttp://www.allegro.pl/item133518324_najpiekniejsza_suknia_slubna_r_36_38.html

Gość magia wklejania linków
:O

Gość a co cię to obchodzi.........
ta dziewczyna na zdjędiu wyglada normalnie i ma duży biust. Zajmij się sobą lepiej. Nie ma to jak tony schabu wylewające się przez gorset:o Świniowata panna młoda ściśnięta przymałym gorseciekiem, niczym szynka wieprzowa:o🖐️ Np. to- żenada:O http://www.allegro.pl/item134737948_suknia_slubna_rozmiar_40_42_.html

Gość lasagne
świniowata panna młoda? To rozumiem do ślubu mogą iść tylko chudzielce?? Sama będę taką świniowatą panną młodą, więć powinnam może w ogóle dać sobie spokój ze ślubem co? Ale rozumiem że na tym forum są same modelki

Gość 100
to moze te grubsze mają isc w płaszczu, albo jakiejs marynarce?pozapinane od góry do dołu? jaki krój sukienki jest dla grubszych pań młodych, odpowiedni?

Gość no najlepszy dla
tłusciochów to chyba worek po ziemniakach... :o

Gość 100
jesteś strasznie mądra...współczuje twojemu otoczeniu...

Gość żenujące
szczupła nie może byc w gorsecie i żadna sukienka na niej nie leży, bo od razu "wieszak" a grubej we wszystkim dobrze :o

ale jestescie okropne! ja wcale nie uwazam że gruba musi załozyc płaszcz albo zapiąc sie pod szyje! ja jestem chuda i uwazam że tez nie powinnam wbijac sie w gorset i eksponowac kości, bo to jest ohydne! Trzeba tuszowac swoje niedoskonalosci a nie eksponowac! Jest wiele modelów sukien i jak nie gorset to nie znaczy ze juz musi byc płaszcz! zastanówcie sie!

Gość do zegarynki
może napisz co powinny robić/doszywać grubsze kobiety ? :p

Gość chyba lepsze te wystające
gnaty w gorsecie ,niż wylewajace się z niego cielsko!

Gość zegarynka82
ja nic nie pisałam o "pulchniejszych "dziewczynach osobiscie uwazam ze w gorsecie wyglądaja ok. Chodziło mi raczej o te szczuplejsze z miseczką A czy B którym niekiedy gorset leży tam gdzie nie powinien....oczywiście kiedy jest niedopasowany a często sie zdarza ze dziewczyny przed slubem jeszcze chydną z 2kg przynajmniej no i podciągają gorset do góry podczas tańców i nawet na zdjęciach wygląda to nieelegancko. Ja tez jestem bardzo chuda dlatego bede mieć "ramiączka" dla własnego komfortu. Moja koleżanka schudła przed slubem wiec gorset miała bardzo ściśnięty az jej sie materiał z tyłu na nim sie pomarszczył...a sukienke miała szyta na miarę

Gość lepiej mieć B niż DD które
wylewa się z gorsetu! To mniejszy biust jest przeważnie w tym miejscu , gdzie powinien! Zawsze można zwęzić gorset i lepiej to wygląda niż ściśnięte DD :o

Gość żenada autorko
może powinnaś założyć topik-"szczupłe nie wychodzćie w ogóle za mąż, bo żadna sukienka na was nie bedzie ładnie wyglądać "?! :o zapewniam Cię ,że ładniej w takim gorsecie wygląda "wieszak" niż grubas! I to małe cycki są na miejscu a nie zwisają do kolan! A ponoć to pulchne są dyskryminowane na kafe!

Gość grubsze moge iśc w czym chcą
ale nie w ZA MAŁYM gorsecie:o Bo to wygląda tragicznie. A co do szczupłych panin młodych. Jak ktos ma małe cycki, to mu szelki niepotrzebne, to raczej te duże, z cyckiem D powinny sobie doczepić szelki. Nierozumiem o co chodzi autorce topiku, bo wkleiła zdjęcie łądnej, normalnej dziewczyny i się podnieca:o Wklej swoje, to zobaczymy:D🖐️

Gość jak to dobrze że ja jestem
po prostu zgrabna i normalna. Nic mi nie wystaje tam, gdzie nie powinno i w każdej sukience wyglądam dobrze:) Mam ładny, jędrny tyłek, aska talię i biust B. I jakoś nie zauwazyłam, żeby mi wisiał u pępka. Z takim rozmiarem to raczej tudne:D Chyba zegarynce coś się pomyliło:D Na szczęście nie zamierzam tez brać ślubu, więc takie idiotki nie będa mnie musiały oglądać i zazdrościć🖐️ 😘

Gość badulimn
uczepiłyście się autorki a ja się z nią zgadzam!!!!!! dziewczyny przy kości jeszcze kombinują ,a może to,a może to a chude(nie szczupłe)im się wydaję,ze we wszystkim ładnie wyglądają a to g....prawda!!!!!!! a nawet jeszcze gorzej niż przy tych grubszych ostatnio widziałam panne młodą,tak chudą,ale tak chudą,że aż żebra na wierzchu i z tej chudości to aż się garbiła,no pięknie to wyglądało :O przy ''gołej sukni''porażka

Gość i tak zapewne ten chudzielec
wyglądał lepiej niż grubas! :p grube nie kombinują? :p hahahahaha mają rozm 44 a chcą się wcisnąć w 40 :p

Gość badulimn
i tu się mylisz jak ktoś jest ZA chudy to też powiniem w pewien sposób to tuszować,przecież są fasony ''dodające ciała''a takie eksponowanie kości jest ....żenujące

Gość owszem ale eksponowanie
cielska też! :p może niech pokaże swoją fotę w sukience? :p

Gość badulimn
a moze ty pokażesz??? tutaj pokazać,zeby banda zakompleksionych dzieciaków się wyżywała,wolne zarty

Gość kto się na kim wyżywa
? zakompleksiona grubaska, która chciała się dowartościować ! :p ta dziewczyna na zdjęciu wygląda normalnie, niech więc zegarynka pokaże swoje! kto założył ten topik i kto kogo tu dyskyminuje? :o

Gość znacznie gorzej wygląda ta z 2
zdjęcia :o

Gość ale wy macie problemy
niby dorosle kobiety a zero tolerancji do pulchnych czy do chucherek. Kazdy wyglada tak jak mu sie podoba i tak jak sie czuje czy to biust a czy dd

Gość kto nie ma tolerancji
? kto założył ten topik? szczupła? babka chciała się dowartościować i tyle! co chciała tym udowodnic? A moim zdaniem rozm sukni 36/38 to norma, panna młoda wcale nie wygląda źle. Gorzej ta w sukience rozm 4o/42 , w gorsecie bez szelek :o

Podzieliła sie swoja opinia poprostu a wy robicie wojne jakby do wygrania 1 mln byl

a wg mojego zdania to na niektorych zdjeciach z 1 linku to wyglada jakby ten gorset nie byl dopasowany i mial za chwile spasc

Gość gorzej wygląda ta z 2 zdjęcia
gorset niedopasowany, stanowczo za mały :p my też wyrażamy swoje zdanie,dzielimy swoja opinią!