Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

schoco

CZY obecnie pracujecie........... do wszystkich kobiet !!!!

Polecane posty

super jakas mama usuneała temat tylko dlatego ze nie zapytałam w tytule ktora z was młode kobiety (i młode matki) pracuje, boze co za swiat hey troche wyrozumiałosci ...co? C.D. davidka a co robisz na codzien? jest takie przysłowie\\\"szukaj a znajdziesz\\\" u mnie sie sprawdziło, ale szukałam pracy bardzo zawziecie, nieraz całyd zien szłam na miasto, ale dostałam prace całkoeim przypadkiem i tam gdzie sie wogole nie spodziwałam, tak to w tym zyciu bywa, pozdrawiam was, kochane czekam na inne wpisy;)

Gość jak to
ten tez zniknie zaraz bo mylisz działy

Gość davidka
Ja obecnie nie pracuję , siedzę w domu z dwójką dzieci 3,5 i 5 miesięcy, co jakiś czas mam już dosyć wszystkiego i wszystkich i muszę wyjść bo można oszaleć ...nie przez dzieci ale przez to że ciągle to samo pranie,prasowanie, gotowanie itd.

czemu mysle czy nie uwgledniłam matek majacych dzieci, nie przesadzacie, troche, na innych działach jest nudno lubie ten dział myslałam ze tu sa marde kobiety, to co matka nie ma prawa pogadac o pracy? cos ty taka dziwna a o czym rozmawiacie ? moze mnie oswiecisz

Gość jak to
3,5 i 5 mcy to ile u ciebie trwała ciaza?

Gość jastarnia
schoko ja obecnie nie pracuje, ale zamierzam cos znaleść(o ile sie da) w przyszłym roku. Myślę, że nie tak łatwo pogodzić wychowanie dzieci i pracę, podziwiam te, którym sie udaję.

wow......ale gupi temat ...tak gupi a ty jestes najmadrzejsza nie ma co! davidka- własnie ta monotona doprowadza do szalenstwa, ile mozna robic to samo, ale maluszek ma 5 mies wiec to juz najgorsze za toba teraz bedzie tylko lepiej

Gość jak to
temat głupi jak but tu sa wszyscy na macierzynskim albo na zwolnieniu z powodu ciazy

Gość davidka
czy ja napisałam że jestem w ciąży czy napisałam że siedzę w domu z dwójką dzieci 3,5 roku i 5 miesięcy chyba logiczne że jeden ma 3,5 a drugi 5 miesięcy

Gość davidka
jak to czytaj uważniej

dziewczyny tak wychowanie dziecka i praca jesli nie masz malucha z kim zostawic nie ma szans, albo 1 albo 2gie, ale sa nianie, babcie, siosrty sasiadki i kobiety sobie radza niektore naprawde nie maja innego wyjscia i musza pracowac

jak to a ty masz dziecko? bo twoje podejscie do zycia jest straszne !!!! ja ty znajdziesz prace? z tak "cudownym" podejscie do zycia

Gość jak to
a skad wywnioskowałas moje podejscie do zycia skoro nic o mnie nie wiesz

Gość davidka
tz. ten starszy za rok pójdzie do przedszkola a młodszego nie mogę narazie zostawić bo nie pije z butelki nawet mojego mleka no i narazie nie chcę Go zostawiać ...jako tako nie narzekam,ale co tydzień muszę wyjśc na dłużej żeby nie zwariować;)

10:21 jak to temat głupi jak but tu sa wszyscy na macierzynskim albo na zwolnieniu z powodu ciazy no wiesz nie trudno wpasc na taką madrosc zyciowa, jesli tak myslisz, nie trzeba czł znac wiele mozna sie nauczyc o ludziach czytajac ich wypowiedzi !!! zapamietaj to sobie !!!

hay davidka, ale masz zajecie przy dzieciach nie nudzisz sie na dzieci, a to inwestychja na całe zycie, wszystko przed toba masz dzieci, za poł roku cos poszukasz zaczniesz pracowac i bedzie juz lepiej, wiadomo dzieci wymagaja poświecenia, nikt nie mowił ze bedxzie łatwo !!!!

Gość jak to
wpadnij na taką madrosc zyciowa bo nie bardzo temat sie rozwija a to juz drugi sadze z twego pierwszego wpisu

hey ja pracuje, dziecka na razie nie mam ale bardzo bym chciała, byc moze niegługo cos sie\" urodzi \"... pozdrawiam pracujace i niepracujace mamy i jeszcze nie mamy !:)

Gość davidka
czasem jest ciężko ale to lubię ;)

Gość davidka
mam już dosyć wszystkiego ale to lubię

Gość jak to
davidka mam już dosyć wszystkiego ale to lubię sorry davidka jestem zrozalona na cały swiat dlatego tak reaguje nie chciałam przepraaszam

Gość zrozalona
zrozalona jaki to jezyk hebrajski

hallo widze ze sa tu przepychanki miedzy sama soba \"jak to\" podszywa sie pod wszystkich, ciekawe czy podemnie tez?