Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wawamarta

Czy tak moze byc?

Polecane posty

Witajcie! Mam pewnien problem. Biore regularnie tabl. antykon. Yasmin. Niestety ok. tydzien temu pojawily mi sie uplawy. Bylam u ginekologa i zapisal mi globulke Clotrimazolum oraz Tininazol na grzyby. Na noc wlozylam globulke i polknelam te cztery tabl. (oczywyiscie Yasmin biore regularnie). Dzisiaj kochalam sie z chlopakiem rano i teraz oprocz rozpuszczonego Clotrimazolu wylecialo mi troszke lososiowej wydzieliny. Co to moze byc? To normalne? Poprostu podraznilam sie? Dodam, ze moj chlopak tez polknal tabletki na grzyba, a ginekolog nie zalecal wstrzemiezlowosci. Czekam na jakies rady, dziekuje z gory i pozdrawiam:) Marta

Gość juz ci pisalam ze jak masz
grzyba to nie uprawiasz seksu!!!!!!!!!!!!! Teraz sie leczcie i przestancie sie bzykac :P

yasmin na pewno dziala. Wydzielina ma zwiazek pewnie z grzybem. Obserwuj i w razie czego idz do lekarza ale przede wszystkim zapamietaj ZE NIE MOZNA UPRAWIAC SEXU JAK SIE MA GRZYBA CZY JAKAKOLWIEK INFEKCJE!!!!!!!!!!!!

Ok, naprawde jestem rozsadna, choc wiem, ze tu spieprzylam sprawe. A jeszcze jedno, ginekolog powiedziala, ze w prezerwatywie mozna to robic, tylko dla tego to zrobilam. Uwazasz, ze glupia babka?

nawet w prezerwatywie :O przeciez to podraznia, moga sie wdac dodatkowe infekcje :O smaruj mascia clotrimazol, lykaj tabletki, podmywaj sie plynem lactacyd femina :) polecam jeszcze wapno :)

Dobra, dzieki. A ten plyn do podmywania? Gdzie go dostajesz? Bo mnie doktor zlecila Lactibios Femina w herbatce do picia, ale w ktorej kolwiek aptece pytam, babki mowia, ze wystepuje to tylko w tabletkach do lykania.

lactacyd femina (plyn do higienty intymnej) dostaniesz w aptece i w rossmannie.