Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wawamarta

BŁAGAM CZY MOŻECIE ODPOWIEDZIEĆ NA MOJE PYTANIE? BOJĘ SIĘ

Polecane posty

Witajcie! Mam pewnien problem. Biore regularnie tabl. antykon. Yasmin. Niestety ok. tydzien temu pojawily mi sie uplawy. Bylam u ginekologa i zapisal mi globulke Clotrimazolum oraz Tininazol na grzyby. Na noc wlozylam globulke i polknelam te cztery tabl. (oczywyiscie Yasmin biore regularnie). Dzisiaj kochalam sie z chlopakiem rano i teraz oprocz rozpuszczonego Clotrimazolu wylecialo mi troszke lososiowej wydzieliny. Co to moze byc? To normalne? Poprostu podraznilam sie? Dodam, ze moj chlopak tez polknal tabletki na grzyba, a ginekolog nie zalecal wstrzemiezlowosci. Czekam na jakies rady, dziekuje z gory i pozdrawiam:) Marta

Jak można sie kochać mając lek w środku? Kobieto pomyśl czasem. Wydaje mi się,że to moze być podrażnienie, ale po co robić coś takiego? na czas leczenie odpuście sobie to tylko kilka dni.

wiem, zrobilam glupote,ale mam nadzieje, ze nic sie nie stalo, dlatego tutaj pisze. ale tabletka dziala? boje sie dziekuje Ci bardzo

Gość jedna rada...
następnym razem czytać ulotkę!

Co to skuteczności anty to nic się nie stało. Gorzej może być z leczeniem grzybicy.

Gość dziewczyno nie wolno
współżyć podczas lecenia grzybicy, z choinki się urwałaś? faceta też zaprowadź do lekarza dermatologa-wenerologa by i jemu coś przepisał

Gość ja pier... ile jeszcze topikow
zalozysz na ten temat dzisiaj?? ten jest chyba trzeci :P JESTES GLUPIA PIPA KTORA SIE DYMA JAK MA GRZYBA!!!!!!!!!!! ten grzyb wyzarl ci juz chyba mozg :P

Spierdalajcie, po co w ogole zagladacie na takie posty, jak nie macie zielonego pojecia o pewnych sprawach, zwlaszcza o tej, po co sie tutaj pisze! Jestem mądrą osoba, studiuje medycyne, a to, ze to zrobilam, to glupi blad, chcialam tylko sie poradzic osob normalnych (w waszym przypadku nienormalnych), ktore tutaj siedza.

Gość ale po cholere zakladasz
tyle topikow?? Ty cokolwiek studiujesz trepie?? Nie zartuj :P

Gość fffffffffffff
TO CHYBA TY NIE MASZ ZIELONEGO POJECIA SKORO TAK PISZESZ, NIE BULWERSUJ SIE BO ZROBILAS COS GLUPIEGO I WISZESZ "WIEM ZROBILAM GLUPSTWO" A TO MOZE MIEC POWAZNE KONSEKWENCJE PANIENKO

Bede zbulwersowana, bo nie sądziłam, ze mozna tutaj spotkac takich ludzi. Wyadawalo mi sie, ze jest to miejsce, w ktorym mozna sie pozalic, uzyskac rady ludzi, ktorzy znaja pewne problemy z autopsji. A takie oskarzanie, jak \"jestes trepem, Ty cos w ogole studniujesz?\" jest chamskie. Kazdy moze zrobic jakis błąd, a jak juz sie osoba przyznaje, to fajnie jest jej cos poradzic, skoro ma problem, a nie tylko wieszac \"na nią psy\". Jak nie macie sie na kim i gdzie powyzyzwac, to idzcie sobie na silownie. Mam gdzies Wasze rady. I chyba jestem inteligentniejsza o Was, ale co tam, nie licytujmy sie. Niech Was...

Gość ze tez ten twoj frajer
nie brzydzil sie ciebie dotknac :O

Gość dziewczyno nie wolno
to ja się nie spodziewałam, że można pytać się o coś, człowiek odpowiada, a Ty wyskakujesz z czymś takim?:O przecież to niegrzeczne

do \"dziewczyno nie wolno\", przeciez to nie do Ciebie, dziekuje Ci bardzo za rade, pisze do tych na koncu. Przepraszam, jeslo Cie to urazilo

Gość kazdy ma prawo do
popelnienia bledu... Niewazne co kolezanka studiuje - takich rzeczy nie ucza na studiach. To jest samo zycie, jesli nie ma sie odpowiedniej wiedzy, trzeba doswiadczac samemu, metoda prob i bledow. Oczywiscie nic sie strasznego nie stalo! Twoj facet nie musi isc do lekarza, wystarczy, ze Twoj zapisze mu odpowiednie leki i masci. Bo skoro masz stwierdzona grzybice, to on sie zarazil na bank, tyle ze samce maja to do siebie, ze po nich tego nie widac. Tak wiec przez te pare dni musicie sie oboje smarowac i powstrzymywac od seksu. Moze to potrwac gora tydzien, pod warunkiem, ze bedziecie przestrzegac wytycznych lekarza. A tak w ogole, to od razu odradzam Ci trucie sie tabletkami. Nie jestem zadna konserwatystka ani staroswiecka baba - jestem mloda, a tabletki sama bralam przez ponad 5 lat. Nawet jesli teraz nie masz zadnych skutkow ubocznych, to gwarantuje ci, ze po pewnym czasie bedziesz miala. A najgorzej jest wtedy, gdy rzuci sie tabletki i gdy organizm dochodzi do siebie... Ja jestem wlasnie w tej fazie - niedlugo minie rok od odstawienia tabletek, a ja caly czas nie moge dojsc do siebie -zarowno psychicznie jak i fizycznie. Szczerze odradzam.

Gość bzyknij sie z nim dzis jeszcze
ze 2 razy to na pewno wam przejdzie :D

Gość dzoli
wawamarta chyba cie popiepszyło albo ta globulka zrobiła ci spustoszenie w tym mądrym twoim mózgu nie chciałabym sie leczyć u takiego mądrego lekarza jak ty a ta wydzielina kolorowa to chyba sraczka

A co Ci sie takiego dzieje? Jesli moge spytac? Ja sie zastanawiam, czy nie robia mi sie hemoroidy i wewnetrzne zylaki na nogach, mowilam o tym ginekolog, mam tez czeste migreny, ale ona powiedziala, ze wszytsko jest ok, ze wywiad, ktory orzeprowadzila ze mna, jak pierwszy raz mi przepisala tabl. - ok. 1,5roku temu, jest wporzadku. Mam 20lat. Wiem o tym i tez sie boje. Co o tym myslisz? Ale jak sie inaczej zabezpieczac, skoro prezermatywa juz dwa razy nam pękła i musiałam brac Postinor. To jeszcze gorsze, ten stres z tym zwiazany spowodowal, ze zdecydowalam sie na tabl. A co do grzybicy, moja lekarka tez przepisala proszki chlopakowi, dzisiaj połknął, wiec jest ok, od dzisiaj sie powstrzymam, tylko nie pokoi mnie ten lososiowy kolor wydzieliny, jakbym troszke podkrwawiała, a tabl. biore regularnie. Odpisz prosze

Gość mysle ze to jakas prowokacja
bo chyba nie mozna byc az tak bezmyslna kretynka :O Przyszla lekarka :O