Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ONKA

czy to ciąża

Polecane posty

ostatnio nie mam miesiączki a powinna byc 13 . byłam z chłopakiem 6sierpnia ale póżniej miałam miesiączki nieco skąpe, czy w tej sytuacji jestem w ciąży ,robiłam test w sobote i wyszedł negatywny

dodam że nie bolą mnie piersi ale ostanio trochę mnie mdliło w dzień a jak z wiarygodnością testu w 2 miesięcznej ciąży?? czy można mu ufac??

dodam że nie bolą mnie piersi ale ostanio trochę mnie mdliło w dzień a jak z wiarygodnością testu w 2 miesięcznej ciąży?? czy można mu ufac??

Gość nieeeeeeeee
cuda się zdarzają, ale w 2 miesiącu test powinien już na 99,9 % wykazać ciążę

Może gdyby z kafe zniknął ten upierdliwy mit miesiączkowania w czasie ciąży, takich tematów byłoby mniej?

Jest różnica między miesiaczką a \"niewielkie plamienie, czasem przypomina miesiączkę\" :P Zresztą był nie jeden topic na ten temat i kobietki, które doświadczyły plamienia/krwawienia w ciazy bardzo podkreślały, żę nie dało się tego pomylić ze zwykłym okresem. A autorka tego tematu miała prawdopodobnie okres kilka razy... i dalej chce być w ciazy? Lol, objawiem ciązy jest brak okresu :P Chyba że tu jakaś wiatropylność się pojawiła :P :P :P

Gość johanna2
"Może gdyby z kafe zniknął ten upierdliwy mit miesiączkowania w czasie ciąży, takich tematów byłoby mniej?" podpisuję się pod tymi słowami.

jak ja mialam podejrzenia, ze jestem w ciazy (brak miesiaczki, dwa pozytywne testy) to pierwszym moim ruchem byla wizyta u ginekologa. psozlam tam i poprosilam, zeby powiedzial mi, ze nie ejstem w ciazy :P