Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaMa =

Najlepsze ćwicznia na płaski brzuch??

Polecane posty

Gość KaMa =

Hej wswzystkim ;] Mam na imię Kamila i mam 14 lat;] Mam w sumie płaski brzuch , ale trochę się oponka robi już ;P A chciałabym tego uniknąc.. Jakie ćwiczenia są najlepsze na płaski brzuch?? Pomóżcie!! Z GÓRY DZIĘKUJE !!

Gość blondynka15
najlepsze na brzuch sa oczywiscie brzuszki rób codziennie wieczorem 50 brzuszków i "nozyce" nogami ;] za jakis miesiąc powinnas miec sliczniusi brzuszek pozdrawiam pap:*

Gość KamA =
Dzięki blondynka15 !! Napewno wykorzystam !! Pozdrawiam!! Również dziękuje wdziek.info Fajna strona!!

goraco polecam ćwiczenia na ławeczce skośnej.Brzuszki na są lepsze od tych tradycyjnych na plaskiej powierzchni bo kąt jest większy i mięśnie brzucha są bardziej napięte. no ale trzeba też troche popracować nad tym bo nie sądze że w ciągu miesiąca bedzie efekt:( do brzuszków trzeba cierpliwości i za duzo też nie mozna robić bo w pewnym momencie zamiast mięśni brzucha pracują te karku wiec juz nie będzie efektu. Życze wytrwałości:):):)

Gość Lacosta19
Ja też polecam hula-hop i jazdę na rolkach . Mam 59 cm w pasie :P

Gość KaMa =
Do kesi8 ;] Dzięki wielkie ;] Tyklko co to jest ta ławeczka skośna :P Jakbys mogła wytłumaczyć ;];] Pozdrawiam :)

Gość KaMa =
voila ;] Dzięki za stronę ale nie wchiodzi ;/ chyba zły adres wpisałaś :P MAm nadzieje że poprawisz :P Pozdro :P

Gość hula hoppp

Gość monik123
hej a ile trzeba ćwiczyc dziennie na hula hop żeby były widoczne efekty no i przez jaki czas? czy 15 minut starczy?

Gość monik123
hej ponawiam pytanko???