Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPRAGNIONA PRZWDZIWEGO FACETA

DLACZEGO JEST CORAZ MNIEJ PRAWDZIWYCH FACETÓW!!??

Polecane posty

Uwielbiam przystojnych owłosionych facetów ale oczywiście zadbanych jest ich coraz mniej same jakieś cioty wyglądaj jak dzieci!!! Co o tym dziewczyny myślicie???

Poza tym, który prawdziwy facet dba o siebie, a nie o skarb swój największy? Czego wy właściwie chcecie? Wiecie to chociaż same? Recepta na Twój ideał: znajdź sobie jakiego bądź, a potem nafaszeruj go hormonami, albo zaprowadź do dermatologa zajmującego się medycyną estetyczną - przeszczepi mu włosy gdzie chcesz i ile chcesz, za to za tyle, za ile on będzie chciał ;)

Żeby to było takie proste

Gość BO TO POLSKA
PRAWDZIWYCH KOBIET TEZ TU MALO !!!!!!!!!!!!!

Gość a jaka to prawdziwa kobieta
dla ciebie diablidar? służąca?

Gość kocie paskowy
kto wychowuje? a wy rozumku swojego nie macie? :p same maminsynki i cioty!

a jaka -> po 1 w domu gospodyni po 2 w towarzystwie dama po 3 w łóżku dziwka i dodam od siebie,że powinna pracować,a nie liczyć tylko na faceta,który kiedyś może ją wyrolować i zostawić na lodzie.

Nie ma już prawdziwych kobiet i prawidzwych facetów - za to jest FIFA 07 :classic_cool:

Gość gdzie ci mężczyźni
prawdziwi tacy, orły, sokoły, herosy? Gdzie ci mężczyźni na miarę czasu? Gdziete chłopy? Młodzi może nie pamiętają tego. Danuta Rinn tak śpiewała kupę lat temu. Ja tam nie mówię że chłop ma być jakiś maczo, mięśniak itd ale nie mogę patrzeć na wydepilowanych lalusiów z wymalowanymi tuszem rzęsami. Co to za chłop który przed wyjściem siedzi godzinami w łazience z suszarką, lokówką i przyborami do makijażu. Nie zdziwię się jak taki okres dostanie.

Gość major_smierdzi
😡 mam 3 włosy na klacie, smaruje się dezodorantem, pod pachy używam muchozolu, w barach przypominam Pudziana, mam 4 kryminogenne dziary i cienie pod oczami (3 lata we Wronkach na celi grypsującej), pije 2 wina na raz jednym tchem, pracuje jako doliniarz na rogatce....jestem macho-men któraś dziewczyna się zdecyduje na mnie? plisssssssssssss:(

Gość major_smierdzi
żadna dziewczyna mnie nie chce?😡 NIE TO NIE!!!!!

Gość pani dziewczyna
majorze, ideale Ty mój :P

do tulonej mrokiem-> po 1 w domu partner po 2 w towarzystwie dusza po 3 w łóżku co tylko i jak zechce i do tego dużo pracuję mając odpowiednie korzyuści finansowe Może być???

Diablidar, to pierwsze mnie interesowało najbardziej. Jeżeli tak do związku podchodzisz i rozumiesz partnerstwo tak samo, jak my kobiety, to jest cenne. Mężczyźni niestety często o tym zapominają . Chcą mieć w domu gospodynię, która ponadto pracuje zawodowo, nie mniej ciężko od nich. Partnerka zostawiona ze wszystkimi obowiązkami na jej tylko glowie, nie ma raczej już siły by zamienić się wieczorem w dziwkę.

Aha.Szkoda tylko,że wy panie czasami zapominacie i nie widzicie,że facet także zapierdziela nie tylko po 8 godzin

Dlatego tak napisałem? Hmmm, a już myślałam, że tak myślisz i postępujesz. Oj, chyba to raczej mężczyźni zapominają, że dom, to drugi, pełny etat, często z nadgodzinami. :)

Gość anakaka
lubię gejów, czy jestem dziwna??

Gość ronaldonald
Bo wyjechali do UK zjebana babo.Rób sobie dalej dobrze prysznicem.

Gość gość
Bycie Prawdziwym Facetem jest obecnie ścigane przez prawo.

Gość gość
Tak masz autorka rację że faceci to często c***y bo z nich robią partnerki. Mój jest PRAWDZIWYM facetem bo był przy porodach i zawsze jest przy każdym badaniu cipki. Intymność to ja i mąż a nie ja i ginekolog! !!!