Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefamek

Baby są słabe!!!!

Polecane posty

Gość a facet to świnia

Gość pik mleko a zajdziesz
fizycznie?

Gość Stefamek
To fakt, ale Wy tylko narzekacie zamiast cieszyc sie upragnionym maciezynstwem....a to rzygam, a to pierdze, a to jeszcze cos,,,,, litosci

Gość chachacha........
stefamek to babski bokser:D:D:D

Gość Stefamek
Nie powinnyscie w ciaze zachodzic, bo co potem jak juz urodzi sie dziecko....dalej bedziecie narzekac???????????? A potem :Kochanie glowa mnie boli i nici.... staniecie sie zrzedami ha ha ha

Gość Stefamek
Mam zone jest dzielna kobieta i nie marudzi!!! Nie jestem meskim boksrerm kretynki

stefanek to co do ch................ obchodza cie inne \"baby\"?? trzymaj sie jednej i juz!!!

Gość Stefamek
nudze sie, bo zona w pracy i czytajac te brednie robi mi sie niedobrze i postaniwlem sie wypowiedziec:)

hiiii- teraz to cie rozumiem:D jak czytasz wszystko naraz- to przyznaje ci racje:D ale wiesz co - daj spokuj bo glowa zacznie cie bolec;)

Gość Stefamek
Moze i tak:)Ale przy okazji to tez strasznie zabawne:) A Ty co sądzisz?Hej Znajoma?

Gość baby to masz w nosie
a my jesteśmy kobietami. Jak kobiety są słabe to czemu kurde w domu ja remonty robię? Kobiety są słabe bez mężczyzny, ale odwrotnie również.:)

ja sadze ze ludzie w wiekszosci pisza tu z nudow. czesto sa tu wielkie bzdury , a czasem zdarzy sie konkretnie pytanie. czy znajoma??? moj maz wlasnie to sie zlapal- na nicka- i jestesmy razem- hihihi. wiec nadal trwam przy tym nicku- nie dlatego zeby kogos zlapac- ale dlatego ze mile mi sie kojarzy:D wiesz nie ma co uogolniac!!! baby- chciale ostro nas zaatakowac!!! a tak nie mozna;) Ale masz racje co do glupot;) pozdrawiam

Gość Stefamek
Skoro remont robisz to co sadzisz o marudzacej babie, ze pierdzi na innym topiku?

Gość Stefamek
BlackSky_she :poczytaj topik o pierdzeniu strona 4(chyba)jakie to One sa slabiutkie i robia to z premedydacja:)

Gość baby to masz w nosie
A niech se pierdzą marudy...a ja sobie idę na spacerek z pieskiem, żeby mi w salonie nie pryskał:) Pozdrawiam

wiecie co - stefamek prowokuje!!!!!!! wlasnie o to mu chodzi zeby wychwycic te marudzace i te co sie lapia na takie tematy;) ja mam chwile bo maz z synem w sklepie i przegladam kafe. pozdrawiam i zycze milego przyciagania- hiohihihi \"baby\" nie dajcie sie:D

Gość nie słaba baba
Myslę, że Pan Stefanek nieco sie zagalopował i wrzucił nas baby do jednego worka, no z wyjatkiem jego żony:P, więc proszę nie uogólniac!!! Są kobiety, ktore piszą głupoty, ale są i takie , które mają jakiś bagaż doświadczeń i mile się ich czyta:):):). Więc Panie Stefanku, więcej wyrozumiałości i WRZUĆ NA LUZ!!! ZNAJOMA--🖐️, też myslę, że to prowokacja, albo się facetowi NUDZI, hehe:P