Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie sobie pytanie

Modne czyli jakie?

Polecane posty

Gość takie sobie pytanie

Skąd wiecie, że coś jest modne? Czym kierujecie się mówiąc, że w tym sezonie modne są fiolety czy czerwienie albo buty na takim a nie innym obcasie?

Gość fashion fashion
popatrz na stronach internetowych szczegolnie zachodnich co jest w butikach popatrz na wystawy poczytaj magazyny...celebrities-znane osobistosci zawsze stawiaja to co bedzie modne w danym sezonie....

Gość jak cos ma duzo
osób w kółko to znaczy ze to modne. Modne ciuchy to najwiekszy debilizm. Ubieram sie antymodnie.

Gość do jak cos ma duzo
ok, twoja sprawa jak sie ubierasz, tylko po co wchodzisz n a forum poświęconemu modzie i za przeproszeniem mędzisz.

Gość o matko...... to co ma
najwięcej osób wcale nie juest modne, tylko popularne. To jest styl ulicy, a nie moda. Według tego, co widac na polskich ulicach to szczytem mody są za krótkie kurtki, podarte, brudne i zadeptane dżinsy, rozwalające się buty i obcichowe wdzianka z bazaru lub różowo-biełe bluzeczki:o Ewentualnie szaro-bure sztruksy i polary ściągnięte ze starszego brata... A tak nie jest. Moda to jest jakaś wizją, która przyświeca wszystkim kolekcjom projektantów w danym sezonie. Motyw przewodni każdej kolekcji, taka uniwersalna idea. Czyli nie kpopiujemy każdej szmatki, ale wyciągamy wnioski, szukamy inspiracji. Poza tym wszystko jest tak sprytnie pomyślane, ze trendy po sobie następujące są zazwyczaj kontrastowe. I dlatego ktoś, kto się danemu trendowi nie podda już wygląda niemodnie, bo moda cały czas sie zmienia tak właśnie, żeby ludzie musieli kupować nowe ubrania- taki biznes;) Ale mądra osoba robi tak, żeby wyglądac modnie, ale nie kupować wszystkiego, co jest akurat modne. 🖐️

Gość fashion fashion
ja mieszkam za granica zawsze jak przylatuje do polski to sie troche podlamuje moda polska...niestety tak jak wspomnial ktos powyzej....bazarki guruja...landrynkowe panienki....eh....a na mnie patrza sie jak na jakiegos dziwolaga ale co tam zawsze sie lubilam wyrozniac ubiorem...ale w dobrym guscie ;)

Gość do fashion
Jakbys jeszcze GÓROWAŁA ortografią i intelektem to byłoby super.

Gość fashion fashion
przykro mi ze pisze jak pisze niestety nie mieskam w polsce od dawnych dawnych lat i rzadko kiedy uzywam jezyka polskiego.Uwiez mi ze zapomina sie ortografii slow itd....Przez to ciezko sformuowac nawet zdanie ale chce sie wypowiadac!Tego mi nie mozesz zabronic :P

Gość mało kto ubiera sie modnie
to co noszą dziewczyny jest zwykle popularne, ale nie nazwałabym tego modą, nie wiem czy 5 % dziewczyn nosi fajne modne rzeczy, reszta to masówka

dlaczego Polki musza byc az takie praktyczne? jak kurtka to na 2 lata, jak buty to takie, ktore nosi sie najlepiej przez 2 sezony, jak spodnie to szystko na jedno kopyto, byle praktyczne...oj mamusiu! ja nie wiem , ale zawsze mam szczescie do modnych ciuchow, czesto wylawim cos co mi sie podoba a potem nagle po jakims miesiacu pol miasta w tym chodzi. szczerze...:)

Gość mało kto ubiera sie modnie
czyli masówka, nie moda

Gość do xashax007
bo to biedny naród.

Gość bambinek
no dokładnie. mało kto chyba ma kasę na nową kurtkę każdego roku itd. lepiej chyba kupić więcej spodnii, bluzek... a kurtka po jednym sezonie wygląda jak nowa a jak się kupi coś w miarę uniwersalnego, to nie wygląda to obciachowo w następnym roku ;)