Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izusia===25

Ciąża a maści i czopki na hemoroidy

Polecane posty

Gość izusia===25

Dzisiaj dowiedziałam sie że jestem w 7-8 tygodniu ciąży. Ciesze sie niesamowicie ale po przyjściu do domu zaczęłam sie denerwowa. Dowiedziałam sie że zakazane są wszelkie masci i czopiki a Ja je używałam . Boje sie teraz:(

hej!ja jestem w 34 tygodniu i też dopadły mnie hemoroidy, lekarz polecił mi używanie maści i czopków, więc się nie przejmuj!!a czego dokładnie używałaś?

Gość izusia===25
Hej :) Uspokoiłaś mnie troche:) POSTERISAN-tego używałam.

Gość czopek
No wlasnie czego uzywalas?? Ja jutro bede u lekarza , przed ciaza stosowalam procto-glywenol, raz mnie tak w ciazy bolalo ze sobie posmarowalam, mam nadzieje ze moglam, jutro sie dowiem.

a ja używałam cyklo3fort - to tabletki polecane przez ginekologa, niestety nie pomogły:( teraz stosowałam czopki posterisan, czyli takie jak ty!są jeszcz ejakieś czopki chyba homo.... cos tam dalej nazwy nie pamietam! i jakaś maść na e...., której nie stosowałam, ale gdzieś wyczytałam, że można stosować!najlepiej poradź się lekarza!!i głowa do góry nic się maleństwu napewno nie stało!!

Gość izusia===25
Dzięki Wam bardzo, tak bardzo sie przestraszyłam:( DZisiaj jest mój najpiękniejszy dzień w życiu, normalnie popłakałm sie jak dziecko na tym fotelu u ginekologa:)))))) A jak wróciłam do domu i 1 sza euforia minęła to przypomniałam sobie o tych maściach i zaczęłam sie denerwowac o zdrowie mojego maleństwa...

asiulka nie martw się hemoroidami pod koniec ciąży wszły mi dwa i już zniknęły (dwa tygodnie po porodzie) :)

Gość 6miespo
mi posterisam zapisal gin wlasnie, w 7 miesiacu nie wiem co mi sie stalo, ale czego bym nie wypoila i nie zjadla to do wc :( schudalm wtedy 2 kg i bolalo mnie.... wiec przypisal mi posterisan, bylo ok :)