Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riita25

PO JAKIM CZASIE ZWIAZKU NAJLEPIEJ WZIAC SLUB?

Polecane posty

Gość riita25

zastanawiam sie czy jest mniej wiecej jakis taki moment , kiedy najlepiej juz wziac slub..chodzi o to po jakim czasie trwania zwiazku, prosze o opinie kobiety i mezczyzn kotrzy wzieli slub bardzo szybko i tez takich kotrzy po kilku, kilkunastu latach zwiazku, jak uklada sie wam w zyciu i czy to byla dobra decyzja?:)

Nie ma takiego momentu ja mialam 24lata slub wzielam po kilku miesiacach, bycia razem (dokladnie 6) mialam zwiazek 3letni i sie zakonczyl a ten byl swiadomym wyborem od samego poczatku wiedzialam, ze chcemy byc juz zawsze razem a najsmieszniejsze jest to ze wszyscy mysleli, ze slub bierzemy, bo jestem w ciazy i jak nas widywali to spogladali najpierw na moj brzuch i byli zdziwieni ze sie pomylili :D

nie ma na to reguły, jedni sa ze sobą 3 miesiące i się pobieraja i jest im dobrze innym nie...Niektórzy się zenia po 5 latach i się potem rozchodza, inni nie:) ile ludzi tyle zdań

Gość dorot-
można i nazajutrz o ile to bratnia dusza...

Gość riita25
kiedyś cos takiego czytalam ze jak facet sie nie oswiadczy w przeciagu 2 lat zwiazku to moze sie juz nigdy nie oswiadczyc i nie traktuje za bardzo powaznie.ale to pewnie jakas bzura jest tylko

Gość hmmmm nie wiem
Chyba dwa lata to zbyt mało na takie radykalne myśli. Wydaje mi się, że jeśli facet nie oświadczy się w przeciągu 5 lat związku, który nie rozpoczął się w wieku bardzo młodzieńczym, to faktycznie może z tego nic nie wyniknąć... U mnie było tak:) Poznaliśmy się:), od początku wpadliśmy sobie w oko, po trzech miesiącach znajomości byliśmy zdeklarowaną parą, po prawie dwu latach od tego momentu (jak liczę to stało sie to po roku, 11 miesiącach i jakimś tygodniu) zaręczyliśmy się, a po kolejnym pół roku pobraliśmy się i jak na razie jest rewelacyjnie;)