Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaba154

Kto chcialby ze mna zaczac cwiczyc brzuszki??

Polecane posty

Gość zaba154

Moze nie mam problemow z nadwaga.. ale chcialabym miec taki sliczny brzuszek jak Nelly Furtado w swoim ostatnim teledysku. Narazie jakos nie moge sie zebrac, nie mam motywacji. Moze ktos chcialby zaczac ze mna cwiczyc (planuje robic codziennie 60 brzuszkow +rozciaganie, moze ewentualnie bieganie) I do tego rozpoczynam walke z celulitisem (peelingi z kawy, olejek z cynamonowy+ balsam na uda, jakis kremik anty celulitisowy) Moze ktos chcialby ze mna podjac ta walke?? Razem zawsze razniej! Ja zeby miec super figurke na lato musze zaczac cwiczyc juz teraz! A moze ktos chcialby sie przylaczyc do biegania ze mna? Zapraszam!

ja kupiłam sobie ostatnio ławeczkę do brzuszków...poza tym 2 razy w tygodniu chodzę na siłownię u mnie na uczelni i tez zapieprzam na brzuszek.(oczywiście na razie i tak jest za wielki by były efekty)zmierzam do tego że tez nigdy nie mogłam się zmotywować mimo że naleze do raczej szczupłych osób to z brzuchem zawsze miałam problemy...ale teraz gdy wiem że za to zapłaciłam i że zainwestowałam w sprzet(swoją drogą nie był on drogi aż tak) to mnie strasznie motywuje.:) tez radzę sobie zafundowac coś takiego bo w przeciwnym razie moze się skonczyć tak jak to zawsze bywało u mnie. dwa dni poćwiczysz - mięsnie zaczną boleć wiec sobie odpuścisz 1,2 dni azw koncu znowu wrócisz do nic nie robienia:)

Gość zaba154
Ale juz mam jakis taki przyzad.. jego nazwa to abswing.. Musze przyznac ,ze jak kiedys na nim cwiczylam to dzialal ,ale teraz lezy w szafie:( Dlatego szukam osoby ,ktora bedzie mnie troszke motywowac ,chociaz 60 brzuszkow dziennie przeciez to nie duzo ! A cwiczac tak mozna miec piekny brzuszek.. ja cwiczylam kilka miesiacy i mam ladnie zarysowana miesnie. Tylko ,ze to mi nie wystarcza.. Sama nie potrafie sie zmotywowac:(

Ja mogłabym ćwiczyć z tobą!!! Ale czy to jest jeszcze aktualne??? Mogłabyś mi napisać na e maila .... to się jakoś zgadamy co do odchudzanka.... :) pozdrawiam czarny_93@o2.pl

ja cwiczeco drugi dzien, 10 brzuszkow, ale jak mam czas i checi to codziennie, kiedys doszlam do 30 dzinnie, sylwetka sie robi super juz po kilku dniach chodze wyprostowana i pewniejsza siebie