Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na meza

NERWY MNIE BIORA!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość wkurzona na meza

podejrzewam,ze znowu mnie zdradza. juz raz byla jedna historia,niby,bo pewna nie jestem a on jak zwakle ze wszystkiego sie tlumaczy. dzisiaj spoznia sie juz pare godzin,telefon wylaczony. swina pieprzona!

Gość wkurzona na meza
a tak dlugo bylo dobrze. jestem zla na siebie,ze ciagle go podejrzewam,sprawdzam tel itd,itp.

Gość wkurzona na meza
co tu robic by niefazowac? non stop mnie nosi,nasluchuje kiedy winda wjezdza na gore...........oszaleje zaraz chyba.

Gość erdely
Spokojnie...może mu się komórka wyładowała?

Gość wkurzona na meza
ta,wyladowala. a chociaz,tylko ta mysl mnie ratuje. zreszta moglby zadzwonic,ze jest tam i tam i ze wroci pozniej. kuzwa.

Gość erdely
Policz powoli do dziesięciu, oddychając spokojnie. Szkoda Twoich nerwów.

Gość nie powiem Wam kim jestem
beznadziejna sprawa, powiedz mu ze jesli sie dowiesz ze znów Cie zdradza to odejdziesz. krzycz itd, jak zobaczy ze to na powaznie to moze cham przejrzy na oczy.

Gość wkurzona na meza
liczyc bym musiala chyba do nieskonczonosci.

Gość nie powiem Wam kim jestem.
beznadziejna sprawa, powiedz mu ze jesli sie dowiesz ze znów Cie zdradza to odejdziesz. krzycz itd, jak zobaczy ze to na powaznie to moze cham przejrzy na oczy.

Gość wkurzona na meza
nie naleze do tych co krzycza,owszem,kilka razy mi sie zdazylo. najbardziej mnie wkurza to,ze czuje sie wykorzystywana poniekad. skoro zdradza,to przypuszczalnie cos jest nie tak. wiec niech pakuje manele i won! a nie,sciemnie,ze niby wszystko ladnie pieknie a tu nagle boom,kochanka.

Gość wkurzona na meza
mam do niej numer tel ale przeciez nie zrobie z siebie posmiewiska i zapytam czy jest moze teraz akurat z moim mezem. dziwka pieprzona.

Gość wkurzona na meza
ludzie doradzcie cos bo zwariuje chyba.

Gość nie powiem Wam kim jestem.
kurna, to wykrzycz to jemu, jesli nie nalezysz do krzykaczek tym lepiej. Ja cokolwiek osiagnelam w moim zwiazku własnie podczas jednej powaznej i głosnej kłotni. Nie mówiłam "nie zostawiaj" "daj nam szanse" a "jesli w ten sposób bedziesz postepował, z nami koniec - odejde" Jest przeukochany :) ps. sytuacja byla poniekad inna, ale sposob na alcybiadesa skuteczny tak samo ;)

Gość oyo
daruj sobie to sprawdzanie i tak nic nie wyczaisz numer pod który dzwoni zna na pamięć chyba że jakiś się powtarza to zapisz sobie ja tak zrobiłem i wyczaiłem kolesia nalewał piwo w pubie ale co z tego jak i tak nic sie nie dowiedziałem a męczy mnie to już ponad rok lepiej porozmawiać szczerze a potem sobie odpuścić bo dojdziesz do takiego wniosku jak ja że też trzeba zdradzić a po co??

uspokoj sie moze poszedl sie schlac z kolegami, faceci lubia korzystac z takich sytuacji. Nie przejmuj sie na zapas to wcale nie musi byc tym na co wyglada.

Gość jak ma zdradzic
to i tak zdradzi poniżające jest pilnowanie i przesladowanie go skoro zdradza to znaczy, ze nie kocha bo jak sie kocha to sie nie zdradza , to obrzydzenie bierze na samą myśl o tym ze moglibyśmy, lub ktoś nas mogłby dotykać nie wspominając o penetracji

Gość wkurzona na meza
lze jebany jak z nut. odebral telefon i niby wylaczyl na zajeciach (oboje sie uczymy jeszcze ale w innych uczelniach)i od wtedy zapomnial wlaczyc. niby uczyl sie z.................................kolezanka.inna niby. dziwne,ze przez 3 godziny nie patrzy sie ani na zegarek ani huj,nie wiem juz sama. boze,jaka ja naiwna.

Gość NIE JESTES NAIWNA
tylko głupia ze sie godzisz na takie coś wiedząc o tym że Twoj facet penetruje inną kobietę a później Ciebie:o

Gość wkurzona na meza
cos czuje,ze musze doczekac do konca studiow i zakoncze ten zwiazek. cos jest to czuje,ale i tak nigdy prawdy sie nie dowiem. i to jest najgorsze.

Gość eh co za chujnia
przyjdz kiedys do niego na uczelnie

Gość wkurzona na meza
nie jestem pewna czy penetruje. jakbym byla to pewnie bylby koniec. ta niewiedza mnie niszczy.

Gość wkurzona na meza
wiem,ze sprawdzanie i kontrolowanie jest ponizajace. niestety silniejsze ode mnie. on tego nie wie. chyba. ale dzieki temu sprawdzaniu wlasnie wpadlam na przypadkowy i podejzany sms. wtedy wyszlo szydlo z worka,ze niby jakas panna za nim lata.

Gość zona zawsze dowiaduje sie
ostatnia popytaj kolezanek:P moze któraś wymięknie i Ci powie:P moja kolezanka tak wlasnie zrobila i sie dowiedziala;]

Gość wkurzona na meza
nie znam tam nikogo tak dobrze. a glupio bedzie jak bede robila wywiad pomiedzy "obcymi" coraz czesciej nachodza mnie mysli by to sobie odbic. tylko co to da? kiedys sie to skonczy. jesli mnie oszukuje to mysle,ze kiedys wpadnie z tymi kolezaneczkami. zreszta,on konczy za pol roku i wydaje mi sie,ze chyba nadrabia nieuniknionestraty

Gość wkurzona na meza
kiedys jak nie wrocilam do domu o "porzadnej" godzinie,chociaz wiedzial ze jestem umowiona z kolezankami na piwkowanie to przetrzepal moja cala skrzynke z adresami,wyszukiwal ich numery telefonu z adresow email itd i dzwonil po nocach po ludziach niewinnych. dzwonil na policje bo niby sie martwil. taaaa chyba powtorze wypad bo juz zapomnial chyba jak to jest czekac na kogos. p/s to bylo moje pierwsze i jedyne yjscie bez niego. wiem,glupia jestem

Gość jesli jest podejrzliwy
tzn ze popatruje Cie przez wlasny pryzmat

Gość eh co za chujnia
wiesz co Ci radze, idz zrób ładnie paznokcie , pofarbuj włosy , maseczka ujęrniajaca , jakies nowe ciuszki ,i kolczyki ,i wychodz taka odpindrowana chodzby do kolezanek, a potem sie spozniej bo cos tam

Gość wkurzona na meza
nie jest podejzliwy. nie sprawdza tel,nic. wtedy tylko jak dlugo nie wracalam do domu i nie odbieralam telefonu. tak naprawde to specjalnie nie odbieralam.

Gość wkurzona na meza
kurcze,problem w tym,ze ja zazwyczaj ladnie wygladam,skromnie mowiac. na nim to juz nie robi wrazenia chyba.