Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcia2003

JESTEM PO ZABIEGU - USZY

Polecane posty

Hej wlasnie dzis mialam zabieg korekcja uszu -odstające. Przezylam i nie jest tak zle ból jest znosny ale bardzo sie ciesze ze sie odwazylam. POZDRAWIAM KLAPOUSZKI-BYLY SLONIK

Gość ioe zabieg kosztował
??

Gość moja siostra miala
takze taki zabieg 4 lata temu ale bolalo ja dlugo wiec sie przygotuj

Gość no właśnie -
ile kosztował i gdzie go zrbiłaś?

Ja miałam zabieg 3 lata temu. Niczego nie załuję :) Tylko juz zauwazam ze na gorze zaczeły lekko odstawac i pewnie za jakis czas zrobie poprawke.

robilam w gdyni u dr zdzitowieckiego a koszt to 2200 Wiem ze bedzie bolalo ale mam super dopasowane leki przeciwbólowe i jest dobrze

a ja mialam taki zabieg jak mialam 12 lat i bylam pod narkoza wiec nic nie czulam;) i ciesze sie ze sie na to wtedy zdecydowalam bo dzieci w podstawowce potrafily dokuczac;p

miałam w liceum 10 lat temu. ale po zdjeciu opatrunku zaczęły odstawaćz powrotem i robiłam wkrótce drugi raz. bolało bardzo przez cały czas rekonwalescencji. nie są takie wymarzone ale lepsze niz wtedy więc nie żałyuję. powodzenia!

zalezy do jakiego sie wybierze lekarza..ja mialam operacje robiona w prywatnej klinice, profesjonalnie i w ogole. w zyciu nie mialam problemow typu ze cos podem zaczelo znowu odstawac!! jak zabieg jest dobrze zrobiony to na cale zycie jest ok!! fakt ze troche nieprzyjemnie jest chodzic z opatrunkiem potem dwa tygodnie ale taka jest tego cena!

Gość newers
nie mozliwe zeby po 3 latach uszy znowu zaczely odstawac. chrzastka jest juz zrosnieta wiec jest to malo prawdopodobne

Ja tezx miałam korekcje uszu bo wygladałam jak Plastuś ale ta korekcje miałam jak skonczyłam 6 lat i to jets najlepszy wiek na zrobeinie tej operacji wtedy małżowina przestaje rosnąc oczywscie przez jakies zcas pamietam ze chodzialam w opasce a na noc zakładałam bandaż zeby sie uszko przypadkiem nie odgieło (jako 6 letnie dziecko przewracalam sie z bok na bok) i powiem wam ze moja mama choc wszyscy jej odradzali zrobiła to i bardzo sie ciesze Dzisiaj mam 22 lata i zadnyh kompleksów i oczywiscie nikt z mojego soiedla nie pamieta ze byłam palstusiem i że maiąłm taki problem :) A i moge powiedziec ze naprawde lekarze sie postarali robilam to w prywanetj pierwszej klinice jaka pojawila sie w K-ce to bez przesady nie była to klinika mieli gabinet w jakiejsc starej kamienicy w centrum i tam robili te wszysttkie operacje platyczne i wiecie co jak kiedys bylam w szpitalu to lekarze powiedzieli mojeje maie ze napawrde bardzo fachowow zrobione nową metoda która oni jeszcze nie stosowali i że bardzo dobrze ze zrobiła to mi w takim wieku jets to najlepszy czas i nawet wziala adres tych lepkarzy co mi to robili :) a jeszcze dodatm ze wtedy to nie było takie drogie taezr pewnie nie było by mnie na to stać a wtedy to spokojnie :)

Gość Gosia lodz
Poszukuje poradni chirurgi plastyczne w Łodzi ktora wykonuje zabieg korekcji uszu pod narkoza... Poniewaz strasznie sie noje tylko znieczulenia miejscowego...:/ prosze pomozcie... czekam na wasze komentarze...

Gość znowuuszta
niestety mnie tez odskoczyly-dwa lata po zabiegu stawaly sie coraz bardziej odstajace i jakos tak brzydko sie odginaja.zabieg mialam w wieku 18 lat a wtedy chrzastka jest juz w pelni uformowana i czesto sie zdarza ze zaczynaja ponownie odstawac tylko ze lekarze tego nie mowia. to loteria-zawsze warto sprobowac choc to bardzo bolesny zabieg.moje uszy wlasciwie bola na kazda zmiane pogody jak troche zmarzna i pod czapka.choc uwielbiam krotkie fryzury to ze wzgledu na dziwny ksztalt uszu nosze zakrywajace ten defekt.Rada-robcie te zabiegi jak najwczesniej u dzieci przed dojrzewaniem podobno wtedy efekty sa rewelacyjne!

Gość pewna_zgierzanka
Zabieg ten robił mi dr Zieliński w Klinice na Kopcińskiego. Było to dawno temu - 1979 rok. Nic mi nie odskoczyło, nie odpadło! Wiem że doktor ten jest jednym z najwybitniejszych chirurgów plastycznych w Polsce. Słyszałam że teraz pracuje w jakimś prywatnym gabinecie. Może w Klinice podadzą Ci namiary do niego. Pozdrawiam!

Gość pewna_zgierzanka
Może jeszcze coś dodam. Zabieg był (w znieczuleniu miejscowym) BEZBOLESNY...........!!!!! Do domu dostałam receptę na leki p/bólowe i dobrze było. NIE BÓJ SIĘ..........!!!!!!!!!! Miałam wtedy 24 lata i nic się z chrząstką nie wydarzyło. Po operacji skończyły się moje dramaty. Gdy już byłam bez opatrunku zaczęłam włosy zawijać na karku w kok, żeby wszyscy widzieli MOJE WSPANIAŁE PRZYLEGAJACE USZY. Minęło tyle lat i nigdy na zmianę pogody blizny mnie nie bolały!

Gość Larcia
hejka mam straszne kompleksy co do moich uszu(sa odstajace) mam 21lat i zastanawiam sie wlasnie nad ich korekta.Nie wiem tylko jaka jest tego cena i czy to faktycznie boli bo widze ze zdania sa podzielone a tak strasznie marze zeby moc zaczac chodzic w zwiazanych wlosach!!!jesli ktos moglby mi bardziej opisac jak to wszystko wyglada naprawde czyli ile taki zabieg trwa czy pozniej bardzo boli i czy faktycznie pozniej uszy i tak zaczynaja odstawac to bede bardzo wdzieczna no i cena by mnie interesowala z gory dzieki pozdrawiam