Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazne pytanie

pęcherz i sex

Polecane posty

Gość ozinek
To może warto zrobic jednak jakies badania? Nigdy nic nie wiadomo co się z tego zrobic może.

Gość taneczna 29
Ja też pytałam kiedyś lekarza i powiedział mi, że można dostać zapalenia pęcherza po depilacji i żeby koniecznie wysikać się i umyć po seksie - kobiety mają bardzo krótką cewkę moczową i bardzo łatwo o jej zakażenie. Trzeba pić dużo wody z cytryną, łykać żurawinę i dobrze jest używać ziołowych papierów toaletowych (zawierają mniej chemii). Ja akurat kupuję molę

Gość Wiettta
Hej może podzielę się z tobą co mi się przydarzyło a no więc tak... ja po seksie, znaczy na drugi dzień w ogóle nie mogę sikać tak boli krew w moczu mi leci no ból nie do wytrzymania ale mam takie dobre tabletki od lekarza rodzinnego dostałam BISEPTOL mówię ci kup sobie bo pomagają łykniesz jedną a ci przejdzie mi zawsze przechodzi!

mam czasem tak, że chce mi sie siusiu po seksie lub w trakcie, ale tak naprawdę to chodzi o ten kobiecy wytrysk, tzn, jeśli do niego doprowadzimy, to jest już spokój na kilka następnych stosunków. Tak przynajmniej jest u mnie i zapewniam, że nie chodzi o mocz, bo ten płyn ma zupełnie inny zapach i jest bezbarwny.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html