Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolinaaa

jestem załamana, wypowiedzcie sie, prosze

Polecane posty

Gość karoolinaaa
Najgorsze jest to że nikt nie wie jaki on jest. Moi rodzice go uwielbiali, ja nigdy na niego złego słowa przy nich nie powiedziałam. Nawet jak mnie zdradził kiedys. Tak, zdradził mnie, przypadkiem sie dowiedziałam, chciałam to zakonczyc wtedy, jednak błagał o wybaczenie. Teraz tak bardzo żałuje ze wtedy nie odeszłam.

To pokaż im siniaki. I choćby smsy,w których przyznaje się do winy. Może i go uwielbiają, ale po takim traktowaniu własnego dziecka przestaną. I migiem na policję!

mnie facet próbował uderzyc ale jakoś sie powstrzymał i tego nie zrobił, i był to dla mnie wystarczający powód aby odejść.

Gość ja nie rozumiem chyba...
dziewczyno ale o co chodzi? :O Nad czym Ty się zastanawiasz? Olać gościa, nie odzywać się, nie odpowiadać. To jedyna droga wg mnie

Gość karoolinaaa
vanessaaa i odeszłaś? Ja nie wróce do niego. Jednak zazdroszcze takim silnym psychicznie dziewczyną. Ja jestem słaba, miał na mnie duży wpływ i zawsze potrafił "poodwracać" wszystko tak, ze myslałam ze on jest dobry i kochany a ja niewdzięczna i niedobra.

Gość karoolinaaa
przepraszam - dziewczynom miało być

Gość dreeertttr
Kochana, powinnas zglosic na policje pobicie i to jak najszybciej. facet ma problemy emocjonalne, przemoc fizyczna to przestepstwo. Nie ma w tym zadnej Twojej winy, jestes dorosla i twoja sprawa jak sie zachowujesz, nawet gdybys go zdradzila to on nie ma prawa ciebie za to bic, to twoje bledy, twoje zycie, twoje wybory, nic mu do tego. Nawet jesli bylibyscie razem a ty bys go zdradzila to on nie mialby prawa ciebie udezyc. To przestepstwo. Trzymaj sie od niego z daleka, pomysl co by bylo gdybys byla jego zona i miala z nim dzieci, strach i przemoc w rodzinie, koszmar, nie wyszlabys z tego latwo. On powinien zostac ukarany, aby zaczal sie leczyc,przeciez moze niezly los zgotowac innej kobiecie. On jest chory psychicznie. Dzieiwe sie ze ty jeszcze chcialas sie mu tlumaczyc, wyjasniac... To twoja sprawa, czy go zdradzilas, czy nie, niech sobie sam z tym radzi, to jego problemy emocjonalne. Na policje a faceta skresl i wiecej sie z nim nie widuj, jest niebezpieczny, wiem co mowie, pracuje w osrodku dla kobiet, ofiar przemocy w rodzinie. Zazwyczaj tak to sie zaczyna, uwazaj bo wpadniesz, przyciagasz do siebie takie osobowosci, masz pewnie osobowosc wspoluzalezniona, powinnas poddac sie terapii.

Gość karoolinaaa
dreeertttr ja powinnam udac sie na terapie? Mieszkam w małym miasteczku, nie mamy takich ośrodków. Zresztą ja nie jestem chora tylko on. Ja wiem, że cokolwiek bym nie zrobiła - on nie ma prawa mnie udarzyc. Wiem to, jednak jestem taka osoba, że wszedzie widze swoja winę. On potrafi bardzo mna manipulowac. Nie zdziwie sie, jak teraz powie mi ze kazdy człowiek tak by sie zachował na jego miejscu i ze to nie jego wina ze mi nie ufał.

Autorko, Ty też jesteś chora. Jesteś po pierwsze - uzależniona od niego, a po drugie - sama mówiłaś, że jesteś bardzo słaba psychicznie. Z tym można walczyć. Im szybciej, tym lepiej.

Gość karoolinaaa
Wczoraj, jeszcze zanim zrozumiał co zrobił powiedział ze myslał ze go zdradziłam i nie potrafił opanowac nerwów. Powiedział też "Karolina za zdrady ludzie się zabijają, zrozum, byłem zdenerwowany". Całe szczescie ze nie spotkał tego chłopaka bo by go zabił pewnie. Ja naprawde nic nie zrobiłam z tym chłopakiem.

Gość karoolinaaa
To co proponujecie dziewczyny?

\"Wiem to, jednak jestem taka osoba, że wszedzie widze swoja winę. On potrafi bardzo mna manipulowac.\" I dlatego szukaj pomocy u rodzicow, u psychologa.... idz do lekarza i na policje

Gość malutkasarenka
uciekaj dziewczyno od niego. to toksyczny zwiazek

Gość heniek11111
ale skuwys... nie wracaj do niego prosze cie. jestem facetem i dobrze ci radze. on nie ma prawa cie bic, dziewczyno zastanow sie. po co ci takie zycie?? a ze teraz chce z toba byc?!!! bo wie ze przegiął! i powiem ci cos jak facet, jesli wrocisz do niego - on zobaczy ze zawsze moze cie miec i nie bedzie cie szanowal!!! do pieca z takim skurwielem

Gość alaaaaaaaaaaa
Popieram Cię Heniu!Muszę Ci powiedzieć że mało jest takich facetów jak Ty:)Wolny jesteś:)