Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*aAa*

Do dziewczyn na zwolnieniu chorobowym

Polecane posty

Mam pytanie Co ile macie wyplacane pieniadze Co miesiac czy po uplywie dni z danego zwolnienia Ja zawsze mam zwolnienie na 21 dni a pienadze dostaje roznie Strasznie mnie to wkurza bo wogole nie mozna sobie zaplanowac wydatkow

Gość durna kadrowa
powinnaś miec wyplacane normalnie, jak każdą wypłatę. jakas durna kadrowa ci to robi.

Chyba tak Mam juz tego dosyc :-( bo nigdy nie wiem kiedy sie spodziewac pieniedzy

Gość klara 82
czy pieniądze wypłaca ci zus?

tez miałam z tym problem... zadzwonilam do ZUSu i popytałam po pierwsze rozne terminy wypłat zależa od tego, kiedy Twój zakład pracy odda twoje zwolnienie do ZUZu, okazuje sie że ja np zanioslam zwolnienie do pracy 4 wrzesnia, a ono do ZUSu dotarlo dopero 23 wrzesnia... i pani w ZUSie (mila!!!) zaproponowala, zebym napisala pismo zeby wyplacali mi na konto, to bedzie szybciej... tak wiec to nie zalezy od ZUSu tylko od Twojego zakladu pracy mowie o przypadku, kiedy zaklad zatrudniamniej niz 20 pracownikow, jesli jest więcej, to jest jakoś inaczej

Gość
ale ci kit w zusie wcisneli zakład pracy ma tydzien na dostarczenie zwolnienia do ZUS

net-ar... nie prawda :) bardzo czesto dostarczają później...wiem bo pytałam księgowej w pracy