Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka12345

prasowanie ubranek dla noworodka

Polecane posty

Gość Agnieszka12345

Dzisiaj zabrałam się za prasowanie ubranek dla mojego pierworodnego :) Czy to nie za wcześnie? Do porodu mam niecałe 2,5 miesiąca. Ubranka będą przez ten czas leżeć w szafce, więc zastanawiam się czy później i tak będę je musiała jeszcze raz wyprasować (tyle się mówi o bakteriach itd) .

Hej:-) ja tez tak wczesnie zaczelam teraz zostaly mi dwa miesiace a ciuszki juz wyprane i wyprasowane od listopada zaczynam kupowac rzeczy do lozeczka i kosmetyki Jakos latwiej zniesc to oczekiwanie:-)

ja zaczełam chyba miesiac wczesniej a potem sie cieszyłam ze wszystko wyprałam i wyprasowałam o tak szybko zleciało

Gość o dżizes
nie przesadzaj dziewczyno! ";tyle sie mówi o bakteriach" ile sie o nich mówi? ale ty głupiutka. najlepiej zaraz po urodzeniu zawin swoje dziecko szczelnie w folię, żeby nie miało z niczym kontaktu. wyprasuje je jeszcze 100 razy i przed każdym założeniem, ale na dziecku już nie radzę

zajmuj się tym teraz, póki masz siłę :) w komodzie ubranka się nie zakurzą, a bakterie domowe nie zaszkodzą, to naturalny mikroklimat i noworodek musi być \"zasiedlony\" przyjaznymi domowymi bakteriami :)

hej :) ja tez jak bylam w ciazy to zaczelam dwa m-ce wczesniej, to sie nazywa syndrom wicia gniazda :D ale dobrze ze zaczelam wczesniej, bo miesiac przed terminem urodzilam, poniekad przez to ze sie przeforsowalam :D dlatego uwazajcie z porzadkami i przygotowaniami ;) pozdrawiam cieplutko

Gość Agnieszka12345
"o dżizes" nie musisz mi ubliżać- to świadczy o twoim poziomie, nie o moim :P. To jest moje 1-e dziecko a nie 5-e, więc się jeszcze nie znam na dzieciach.

Gość Agnieszka12345
A innym dziekuje za rozwianie moich wątpliwości :D

Agnieszko, wydaje mi sie ze troche jednak za wczesnie, choc moze lepiej byc przygotowanym. Ale jesli urodzisz dopiero za 2,5 -3 miesiace to zdąży sie to wszytko zakurzyc jeszcze. I nie chodzi o trzymanie dziecka pod kloszem jak ktos wyzej zarzucil, tylko o to ze skóra maluszka jest delikatna i łatwo sie uczula na byle co.

Wyprasuj i daj do szafy saszetki odświeżające. Ja tak zrobiłam i byłam zadowolona z efektów. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.