Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /a/a/a

POWINNAM SIE ODEZWAC?

Polecane posty

Gość mozesz moim zdaniem
odezwac sie tak po prostu, zapytaj o cos, moze ma Twoja ksiazke która jest Ci bardzo potrzebna...albo cos. uwazam ze zqwsze mozesz zapytac co słuychac...bo w sumie ejzeli ktos był dla kogos wazny to trudno tak po prostu wymazac tego kogos z zycia....

Gość Ameliha
ale on zawsze mówił ze kogos ma. Np w 03:) widziałas jasno ze ma serce zajete. Mowil ci o niej, radzil sie, wykorzystalas to w niegodny sposob, i te twoje zlosliwosci, te sms i inne docinki. TRafialo cie, ze ma ja nadal w sercu, wiedzialas w co sie pchasz.:) a potem tez ci mowil ze zakochany wiedzialas to w 04 trzeba bylo sie odczepic. ale ty cwaniaro myslals- a ona daleko, bez imienna, nic nie znaczy, nie to co ja- dzieki mezowi i jemu mam pozycje w branzy, daleko to sie nie liczy. rodzina ma ja gdzies, wola mnie- postaralam sie oto itp skrzywdzilas ja bardzo. dlatego wypad na drzewo. i wyrzuc te lalki z woski, wredoto

Gość Ameliha
z woski * z wosku i te wlasnie lalki powteirdzaja Twoja podła i wyrachowana nature- jak cos chesz miec, u ciebie cel uswieca srodki. to podle robisz to 2 raz, pierw ta łapanka. wtedy walczyłas z nia, a teraz ze mna. Jak bys spala z nim, mysle, ze miałby 2 łapanke. widzisz we mnie rywalke

Gość Ameliha
25.10] 12:29 był wazny, był bo dzieki niemu miała wiele, szukała korzysci ale oto nie była fair juszyła na jego obecna i robiła lalki z wosku, radziła mu tak by z obecna nie był a wczesniej jak miał inna, to tez widziała tylko swoje. za to co robila nie ma prawa pisac nawet czesc do niego.

Gość /a/a/a
o czym wy dwie wyzej mowicie?? chyba pomylilyscie topik!!

Gość /a/a/a
nie mial zony, bylismy para, ja z nim mieszkalam!! wiem, ze byl sam, no chyba ze mnie jakos zdradzil!! o co wam chodzi??