Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie w ciąży

czy któraś z mam rodziła w ICZMP Centrum Zdrowia Matki Polki w łodzi?

Polecane posty

Gość jeszcze nie w ciąży

wasze opinnie i spostrzeżenia....

Gość jeszcze nie w ciąży
NIE MA TAKIEJ OSOBY:(???

Gość Tylko nie ten szpital

a dlaczego nie tam? to chyba nie jest zly szpital? jestem z Lodzi nie slyszlam takich opinii, rodzilam co prawda za granica, ale jestem ciekawa dlaczego ktos tak pisze, z czego to wynika? i tak w ogole co tak malo dziewczyn jest z Lodzi?????????

ja nie rodzilam ale zastanawialam sie! po opiniach moich kolezanek ktore tam rodzily - nigdy nie zdecydowalabym sie na Matke Polke. podobno zaplecze dla noworodkow bardzo dobre(z tego slynie) ale traktowanie pacjentek - godne pozalowani. licza na kase. Moja kolezanka rodzila tam 38 godzin- bo lekarze cierpliwie sobie czekali - wzieli sie za siebie jak odeszly zielone wody i trzeba bylo ratowac zycie dziecku i matce!!!

Moja mama rozdziła w CZMP ale juz 11 lat temu. Tamtejsi lekarze uratowali życie mojej siostrze, która po bardzo ciezkiej, ale donoszonej ciązy urodziła sie jako 43 cm i ważący 2 kg maluch. Dziś jest wstrętną nastolatką, oglągającą sie za chłopaczyskami :P ale w 100% zdrową. Oczywiscie od tamtego czasu wiele sie mogło zmienic, ale tak bedziemy im zawsze wdzieczni za Miskę.

Gość chetnie wyslucham
ja zamierzam tam rodzic w ciagu najblizszego miesiaca:)

Gość jak masz opłaconą
położna to spokojnie, jesli jedziesz tam tak sobie urodzić to daruj sobie. tam jest taśmociąg. sa lepsze szpitale w łodzi, np rydygier czy madurowicz.

kobiety są traktowane jak towar, a jeśli twoje dziecko jest chore-to jak królika doświadczalnego. Okropnie wspominam poród w tym szpitalu, w szczególności położne (leżałam tam kilk tyg) i przez to widziałam zbyt dużo:(

boze to straszne co piszecie..dziekuje losowi ze nie musialm tam rodzic i w ogole w Polsce (sorry za szczerosc)..

Gość chetnie wyslucham
jaki tasmociąg??? to zalezy od dnia jak bylam na porodowce to lezala tylko jedna rodzaca a wszystkie inne miejsca byly wolne:) takiego miala farta kobitka:)wszystkie polozne i ona jedna:)