Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sachmed

Przygody z duchami

Polecane posty

Gość Sachmed

Kto z Was miał kiedykolwiek stycznośc z duchami???/

Gość ascddc
ja mam na co dzień, bo rozmawiam z nawiedzonymi z racji zawodu, ale samej mi się nigdy nie trafiło zetknąć z takim czymś nie wierzę w duchy, nie mnożę bytów ponad potrzebę

Gość zdarza sie
...a rodzina twierdzi, ze mam cos z medium...

Gość Sachmed
karnityna opowiedz cos wiecej?

Gość zdarza sie
poniewaz medium maja latwy kontakt z duszyczkami...sa lacznikiem z tamtym swiatem...

Gość zdarza sie
a mnie to sie zdarza dosc czesto...mam to w genach...

Gość Sachmed
ale co konkretnbie Ci sie zdarza?

Gość zdarza sie
...kontakty ze zmarlymi...

Gość Sachmed
ale przywołujesz je specjalnie czy samo cie to nachodzi?

Gość chrupuchrupu
kto wierzy w gusła temu dupa uschła

coś więcej?? eeeeeee chyba wyszłaby z tego powieść :) ale przetłumaczyłam sobie to w ten sposób, że człowiek podświadomością moze góry przenosić :) ps. jakoś dzis bez składni pisze :( sorki

Gość Sachmed
karnityna no co Ty mnie tez sie cos przytrafiło i wolałabym usłyszec cos od innych zeby nie myslec ze zwariowałam:)

Gość zdarza sie
same przylarza...

Gość nowa znajoma
Już jest podobny topik na kafe....Duch.....tam masz opisane spotkania z duchami,zmorami i dziwne zjawiska...poczytaj sobie

Gość Sachmed
gdzie jest ten temat, nie umiem go znalezc

Gość Uwaga dla wszystkich
Ten temat jest w dziale "Zdrowie' :)

Gość Kasiaczekcóreczkatatusia
Mam 14 lat. miesiąc temu zmarl moj tata na zawał. :cry: Po smierci taty (tej samej nocy) tata przyszedl do domu... slychac bylo jego charakterystyczne kroki i slyszalam jak otwieral swoją szafkę z zeczami... nie otworzylam ocu... ale wiem ze mama wtedy juz spala... albo mame miala babcia o 8 telefonem obudzic, ale zapomniala, i mama poczula uścisk na ramieniu, jakby dlon. byla sama. patrzy na zegar: 8:15 albo jak byla ze mna na cmentarzu, upalny dzien, blagam o wiatr... i zaczelysmy "rozmawiac" z tatem i w tym momencie poruszyla sie jego tabliczka na gorbie mimo ze nie bylo wiatru,. Albo mama szukala we wroc. dobrego gim dla mnie. no i poprosila o to tate. nastepnego dnia przyszedl kolega taty( nie wiedzial ze mama szuka dla mnie szkoly) zlozcie papiery na jantarową. Mama zlozyla i sie okazalo ze jest 1 jedyne miejsce i to na dodatek w klasie humanistycznej. albo mama jeszcze zanim tata umarl szukala z tatem pojemnika do odkurzacza wodnego. nigdzie nie mogla znalezc. szukala i w pawlaczu i wogole. po smierci taty nagle w nocy HUK. Mama wchodzi fo kuchni a tam na srodku lezy ten pojemnik.... sam by nie spadl z pawlacza a nawet jesli by spadl to by sie polamal. a byl caly. poza tym ja patrzylam w pawlaczu i NIE BYLO..... I jeszcze u mnie w domu straszyła taka pani ktora mieszkala z rodzicami. strasznie złośliwa osoba. już po jej śmierci zawsze przychodzila do mnie do pokoju ok. 21-22 i przeszkadzala - ciągnela za wlosy, ruszala zeczy. a teraz mi sie wydaje że tata ją wypędził. bo już jej od jakiegoś czasu nie mogę zaobserwować. co o tym myślicie?!

Gość jak mjałam 10
lat to wywoływałysmy na koloniach z koleżankami duchy. Potem jedna poszła do łazienki i niby zobaczyła ducha swojego dziadka pod prysznicem. Tak nas nastraszyła, że wszystkie przez całe kolonie chodziłyśmy się myć w łazienkach w innych pokojach :(