Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokrzywdzona

sex a siniaki na twarzy...

Polecane posty

Gość flafunka
tradycyjne wartości - czyli płaćcie a znajdziecie... ale to inny temat.. Hieniek mojej chcesz dupy? :P powodzenia....

Gość ACH TE SADO
jaka jest wasza ulubiona zabawa???

Gość Wspolczuje
na twarz jesli to nie otwarte rany sprobuj okladow z rumianku, a SADOMACHO kajdanki to za mało dla ciebie?:/

Gość sadooo
do sado - przyduszanie poduszką od tyłu, a wasze jakie są zabawy?

Gość Pokrzywdzona
ej nie przesadzacie? przypadkowe uderzenie to chyba nie sadomacho?Ostry sex byl, ale bez perwersji!

klapsy, taki hmm gwałt hy:P, trzymanie mocno za rece, zamykanie ust, ostre teksty, kajdanki, przygryzanie, drapanie (faceta ale takie mocne), trzymanie za włosy w pozycji takiej jednej:P...

Gość Nefere
jakiej pozycji? bo ja chcialabym wprowadzić trochę urozmaicenie do sexu!

Gość niesmiala
a anal to juz sado?

Uważam, że jeśli on tak ostro pojechał i nawet się nie wysilił żeby trochę się opanować i nawet w trakcie delikatnie nie spytać czy Ci to odpowiada -to jest jednak przesada! Czy uderzyłaś się raz, czy może kilka razy walnęłąś o to łóżko??? -to ważne! A może dawałaś wszelkie oznaki tego, ze jest zajebiście?! Cały czas i do końca. No w końcu w takiej sytuacji powinnaś jednak powiedzieć \"dość\" i wyrazić swoją dezaprobate bo sądzeę że do końca jednak nie odpowiada Ci to co się stało. Moim zdanie powinien Cię przeprosić natychmiast a nie dokańczać sprawę:-P Czy rozmawialiście o tym, czy Cię przeprosił, jak to skomentował? Jak tarktuje ten \"wypadek\", czy troszczy się o to jak się czujesz? Czy odwiedza Cię, w końcu POWINIEN mimo wszystko. Wzajemne szacunek i zaufanie to cholernie ważne rzeczy. Czy mu ufasz? Czy może lezysz z okładem na twarzy i się zastanawaisz jaki będzie następny raz...? Sprawa do przemyślenia... Pozdrawiam.

misia 12346, zastanawialas si moze co na to wszystko powiedzą kółka Różancowe z calej Polski??? :P

Gość Pokrzywdzona
do Puszysta Zajebista wiesz on sie chyba troche przestraszyl, przeprosil, ale dokonczylismy się kochać. Tylko raz się walnęłam. Wiesz ja lubie ostry sex, ale moze nie az tak brutalnie zebym z domu nie mogla wychodzic. To naprawde dobry facet, troskliwy i sympatyczny. Tylko czasami w czasie sexu wstepuje w niej jakis "demon" :) ale moze to normalne, ze troche pikanterii jest potrzebne? Oczywiscie, ze przeprosil i ciagle sie dopytuje jak sie czuje. No i na jakis czas wyluzowalismy z sexem. Wiec chyba ok?

Gość Paulina23
Na imię mam Paulina. Poza studiami pracuję w nocnym klubie w Toruniu . Z pozoru jestem wesoła i otwarta , jednak pod niewinną powłoką drzemie we mnie nieokiełznany sadyzm . Podnieca mnie sadyzm, fetysz , pejcze . Uwielbiam stosować moje praktyki sado maso na moich klientach. Uwielbiam patrzeć jak fetysz wyzwala wnich bestie. Kocham ten odgłos jaki wydają pejcze . Uwielbiam biczować mich klientów po genitaliach, widocznie taka jest moja natura. W klubie nazywajš mnie sadyzm bestią lub fetysz bestią. Zawsze staram się osiągnąć to, co sobie zaplanowałam. Nie lubię ludzi ponurych, upartych i niepunktualnych. Boję się ludzi fałszywych.

Pokrzywdzona >>>>> trochę mi ulżyło:) Uważam że skoro ostry sex Wam odpowiada, powinniście ustalić że jeśli będzie kiedykolwiek za ostro lub zbyt kontrowersyjnie, wystarczy jedno słowo któregoś z Was żeby przerwać brutalną miłość. Żebyś była pewna, że jak powiesz \"przestań proszę\" - on przestanie.(i odwrotnie!:-D) Tylko taką mam sugestię wobec tego:) Trzymaj się ciepło i uważaj na siebie;) Pozdrawiam.

Gość Paulina23
do Puszysta Zajebista w sumie to sie troche przestraszylam, no ale on jest taki kochany, troskliwy i czuly. tylko czasem mu odbija jak sie kochamy. ale nie sadze by chcial mi zrobic krzywde. pozdrawiam rowniez i dzieki:)

Paulinko, brzmi jak wstęp do autobiografii...:-P Jesteś inna niż większośc kobiet i widzę że bardzo z tego dumna /chyba masz niezłe branie? Amatorzy twojego szkicu emocjonalnego znajdą się zawsze. A ja sądzę że wszystko ma swoje przyczyny i gdzieś w życiu miałaś jakiś moment zniewolenia, przemocy, krzywdy(byłaś ofiarą lub śwaidkiem) i to Cię ukształtowało. Teraz podświadomie pragniesz dominować. Twój wybór -jeśli jesteś z tym szczęśliwa... Pozdrawiam.

Gość POKRZYWDZONA
HEJ CO TU SIE DZIEJE? JAKA PAULINA? JAKIE SADOMACHO? ECH CO ZA SWIAT SIE TERAZ ZROBIL!!!

Gość Pokrzywdzona
to nie fair ze kazdy sie moze pode mnie podszyc:(((((((((((((((((((((((

Gość ggggggggggghh
Do pozdro600 "Ja sie kochalam z chlopakiem po 4 tygodniach i ejstesmy razem juz ponad 3 lata - gdzie tu zwiazek ze szmaceniem sie" A kiedyś pisałaś, że warto czekać itp., i ty dopiero po 1.5 roku zdecydowałaś się na współżycie. Kłamczucha albo to był inny chłopak.